news-details

Kenan Doğulu yeni klip yeni şarkı "Bizimdir"

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu zor zamanları sabırla ve uzaktan da olsa birbirimizle kurduğumuz sevgi bağlarıyla aşacağımıza inanan Kenan Doğulu, klibinde sanat dünyasından ünlü isimlerle bir araya geldiği yeni şarkısı ‘Bizimdir’ ile tüm Türk halkına moral desteği verdi.

‘Hayatımız boyunca yaşadığımız en zorlu dönemlerden birine şahitlik ediyoruz. Belki de ilk kez tüm dünya ortak bir kaderi paylaşıyor. Tüm insanlık olarak aynı gezegeni paylaştığımızı, aynı havayı soluduğumuzu belki ilk kez bu kadar iyi anlıyoruz, empati kurmaya çalışıyoruz ve katkıda bulunmak istiyoruz. Ben de bu dönemde biraz moral verebilmek, yalnız olmadığımızı hissetmek, bu mücadelede hep birlikte olduğumuzu hatırlatabilmek adına bir süre önce yaptığım ‘Bizimdir’ şarkımı paylaşmak istedim. Bu paylaşımda benimle aynı hisleri yaşayan dostlarıma çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu zorlu günleri hep birlikte, sabır, sevgi, anlayış, empati ve özenle atlatacağız. Müzikle, sanatla hayata tutunacağız, renk katacağız.

Bizimdir Hakkında…

•“Bizimdir” Kenan Doğulu ve başarılı müzisyen Bora Uzer’in yıllardır sürdürdüğü müzikal iş birliklerine bir yenisini daha ekliyor. Sözü Kenan Doğulu’ya, bestesi ve düzenlemesi ise Bora Uzer’e ait olan şarkıda kopuz ve perdesiz gitarda Erkan Oğur, rhodes piyanoda Anıl Tuncer yer alıyor.

•Kenan Doğulu’nun ilk kez 15 Ekim 2019 Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinde seslendirdiği “Bizimdir” single'ı barış ile kardeşlik temalarına değiniyor.Yaşadığımız zor zamanlara dikkat çekerek bu zorlukların ancak birlikte aşılacağı mesajını barındıran “Bizimdir” şarkısı Doğulu Prodüksiyon ve DMC işbirliğiyle 17 Nisan tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayına çıkıyor.

•Pek çok başarıya imza atmış ünlü fotoğraf sanatçısı Candaş Arın’ın yönetmenliğinde yaklaşık üç ay süren klip çekiminde; Beren Saat, Uğur Yucel, Işıl Yücesoy, Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Belçim Bilgin, Engin Öztürk, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Kaan Çakır, Selim Bayraktar, İpek Erdem gibi oyuncuların yanı sıra Sıla, Sertab Erener, Can Bonomo, Gökhan Türkmen, Ceylan Ertem, Erkan Oğur, Evrencan Gündüz, Kalben, İzzet Öz, Melis Fis, Nino Varon, Simge Sağın’ın da aralarında bulunduğu müzik dünyasından isimler de yer aldı.

BİZİMDİR

HİÇ KOLAY DEĞİL

DÜNYA NE HALE GELDİ BAK

HER YERDE HÜZÜN VAR

KORKMAMAK ÇOK ZOR

HER ACI YÜREĞİNİ KANATIR

TÜRLÜ TÜRLÜ HİKAYE

İSYAN KEMİĞE DAYANDI

ZAMAN BİRLEŞME ZAMANI

HAKSIZ MIYIM?

ORADA BİR KÜÇÜK KIRIK KAYIP KALP

O KALP BİZİMDİR

ORADA YIKIK DÖKÜK BİR KÖY UZAKTA

O KÖY BİZİMDİR

HİÇ KOLAY DEĞİL

İNSAN NE HALE GELDİ BAK

HER YERDE KAVGA VAR

KIRILMAMAK ÇOK ZOR

 

KÜNYE

Söz: Kenan Doğulu

Müzik & Düzenleme: Bora Uzer

Kopuz & Perdesiz Gitar: Erkan Oğur

Rhodes: Anıl Tuncer

Davul & Gitar & Bas Gitar: Bora Uzer

Miks: Bora Uzer

Mastering: Çağlar Türkmen

Klip Yönetmeni: Candaş Arın

Klip Yönetmen Yardımcısı: Berrak Koyuncu Demirci

Hibya Haber Ajansı