news-details

Sağlık çalışanı anne ve 3. yaşına giren kızı Ayşe Sena’ya doğum günü sürprizi

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanı anneye ve 3. yaşına giren kızı Ayşe Sena’ya, doğum günü sürprizi yaptı.

Keşan Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanı Özlem Bağırtlak ile Mehmet Bağırtlak Çifti’nin Ayşe Sena Bağırtlak isimli kızları için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Keşan Belediyesi ile belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçerek, kızının doğum günü olduğunu belirten Keşan Devlet Hastanesi’nde nöbette olan anne Özlem Bağırtlak’ın isteğine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu güzel bir sürprizle karşılık verdi.

Doğum günü pastası alarak, Özlem ve Mehmet Bağırtlak Çifti’nin Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki ikametleri olan Erdem Apartmanı’na gitti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na kapıyı, 3. yaşına basan Ayşe Sena ile anneannesi Günnaz Yılmaz ve dedesi İsmail Yılmaz açtı.

Pastasının mumlarını üfleyen Ayşe Sena, Belediye başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun cep telefonundan görüntülü aradığı annesi ile telefonda konuştu.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na güzel sürpriz için teşekkür eden Özlem Bağırtlak, kızının doğum gününü kutladı.

Ayşe Sena da görüntülü arama ile görüştüğü annesine el sallayarak öpücük yolladı.

Mustafa Helvacıoğlu da, Özlem Bağırtlak’ın Anneler Günü’nü kutlayarak, “Sağlık çalışanı olarak sizlere kolaylıklar diliyoruz. Fedakarca mücadele ettiğiniz için sizlere minnettarız. Evladınıza, anne ve babanıza sarılamıyorsunuz ama biz de ailenizin kapısını çalarak, Ayşe Sena’nın doğum gününü kutlamanıza vesile olmak istedik. Evladınızın yaşı uzun olsun.” dedi.

Kaynak:Keşan Belediyesi
Hibya Haber Ajansı