news-details

Gloria Jean’s coffees üçüncü kitap buluşmasını Ankara’da gerçekleştirdi

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası Gloria Jean’s Coffees,üçüncü kitap buluşmasını Ankara Tunalı Şubesi’nde gerçekleştirdi.

 

Gloria Jean’s Coffees ve Herkese Kitap Vakfı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği kitap buluşmasının üçüncü ayağı, Ankara’da gerçekleşti. Gönüllü okur severler ihtiyaç sahibi okullara kitap ulaştırmak için bir araya geldi.

 

Sıkıntı yok, Basit ve Mutlu Yaşam, Bana Bi Sade, Okyanusu Gezen Kırmızı adlı kitaplarının yazarı Selen Baranoğlu’nun desteğiyle düzenlenen kitap sohbetinde, katılımcılar hem yazarın sevdiği kitaplar hakkında notlar alabilme hem de kendi kitap beğenilerini paylaşma imkânına sahip oldu.

 

Gloria Jean’s Coffees, kitap buluşmaları ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ve okullara yardım etmeyi amaçlıyor. Etkinlikte bağışlanan tüm kitaplar Herkese Kitap Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi okullara ulaştırılıyor.

 

Gloria mağazalarında bulunan kitap bağış kutuları sayesinde gönüllü yardımseverler, istedikleri zaman da kitap bağışında bulunabiliyor.

 

 

Gloria Jean’s Coffees, Türkiye’nin farklı illerinde de kitap buluşmaları düzenlemeye devam edecek.

 


Hibya Haber Ajansı