news-details

Overwatch’tan Yepyeni Bir Kostüm!

Geçen yılın Overwatch Ligi Büyük Finallerinde (Overwatch League Grand Finals) adeta tarih yazan London Spitfire, bu büyük başarı şerefine Overwatch ekibi tarafından oyun içi bir kostümle ödüllendiriliyor. Sevilen kahraman Winston için gelen "Flying Ace" kostümü, 29 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında Overwatch'ın tüm sürümleri üzerinden 200 League Token karşılığında satın alınabilecek.

London Spitfire takımı 29 Temmuz'da Blizzard Entertainment'ın Irvine, California'da bulunan ofislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Takım, Overwatch League yayın ekibiyle birlikte Irvine kampüsünü gezdi ve kostüm üzerinde çalışan geliştiricilerle sohbet ederek kendileri adına hazırlanmakta olan kostümü önceden görme şansı elde etti. Bu ziyaretle ilgili video ilk kez bu gece 01.30'da 4. hafta Stage 4 maçları öncesindeki Watchpoint programında yayınlanacak. Kaçırmamanızı öneriyoruz. Maçları ve programı OverwatchLeague.com ya da Twitch.tv/overwatchleague adreslerinden izleyebilirsiniz.

League Token'lar oyun içi mağazadan satın alınabildiği gibi Twitch üzerinden Overwatch maçları seyredilerek de elde edilebiliyor. League Token'lar ve bu promosyonla ilgili detaylı bilgiler için adresimiz, OverwatchLeague.com.

Overwatch League ile ilgili güncel haberler için Overwatch League sayfasının yanı sıra Twitter, Twitch, Facebook, Instagram ve YouTube sayfalarımızı takip edebilir, Overwatch League Bülteni'ne abone olabilirsiniz.

Blizzard Türkiye Basın Ekibi