news-details

İş mimarisinin geleceği için YSM Yazılımdan bir ilk daha:Job Analytıcs

YSM Yazılım, Türkiye’nin ilk online "İş Değerleme ve Ücret Yönetimi Yazılımı" olan
“Job Analytics” çözümünü ‘İş Mimarisinin Geleceği‘ sloganıyla duyurdu.

İlk profesyonel yazılımından bugüne 30.’uncu yılını, YSM Bulut Şirketler Grubu’nun ilk şirketinin kurulumunun ardından da 24.'üncü yılı dolduran başarılı bir sürecin mimarı olan YSM Yazılım ekibi, bir ilki daha başarmış oldu. YSM Yazılım, Türkiye’nin ilk Online İş Değerleme ve Ücret Yönetimi yazılımını da bünyesine katarak  “Job Analytics” çözümünü geliştirdiğini duyurdu.

YSM Yazılım farklı ülkelerden katılımın sağlandığı Online İş Ortakları toplantısında Job Analytics ürün ailesindeki “JAN İş Değerleme ve Ücret Yönetimi” çözümünü duyurdu.

JOB ANALYTICS İLE KURUMSAL VE BİREYSEL HEDEF YÖNETİMİ MÜMKÜN

Daha önce de 2010 yılında Türkiye’nin ilk online şantiye yazılımı PİR’i geliştiren YSM Yazılım; daha sonra da PİR ürününü bünyesinden ayırarak PİR Yazılım A.Ş.’ye çeviren YSM AR-GE ekibi PİR’den sonra “Job Analytics” ürünüyle yine Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.

Tam bir İnsan Kaynakları çözümü ve İK Platformu olan “Job Analytics” ismi altında toplanan çözümler; YSM Yazılımın aktif olarak hizmet verdiği ülkelerden katılan iş ortaklarıyla pandemi dolayısıyla online gerçekleştirilen lansman toplantısında duyuruldu.

Alınan bilgiye göre “JAN” kısa ismiyle de tanıtılan Job Analytics, İş Değerleme ve Ücret Yönetimi, İş Tanımları, Yetkinlik Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi, Kurumsal Hedef Yönetimi, Bireysel Hedef Yönetimi, Performans Yönetimi ve Yazılım Modülleri Eğitimi ile birlikte birçok katma değerli hizmeti de Profesyonel Servisler olarak birlikte sunulmakta.

EN KALABALIK ONLİNE İŞ ORTAKLIĞI TOPLANTILARINDAN BİRİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YSM CEO’su Bilgisayar Yüksek Mühendisi Sedat Yazıcı, “Türkiye’nin ilk Online İş Değerleme ve Ücret Yönetimi yazılımı Job Analytics müşterilerimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Konsept danışmanımız ve stratejik iş ortağımız Optimum-CS ekibine ve yüksek katılımları için farklı ülkelerden iştirak eden tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. 23 Nisan’ın 100. Yılında “Job Analytics” ülkemize hayırlı, milletimize armağan olsun. Bugün “Job Analytics” isimli yeni ürün ailemizin ilk lansmanı ile ürün ve hizmetlerimizi biraz daha genişlettik” diyen Sedat Yazıcı, sözlerine “Biz bu lansmanımız ile en kalabalık online iş ortaklığı toplantılarından birini de gerçekleştirdik, Job Analytics iş ortaklarımız tarafından da çok beğenildi ve ilk aday müşteriler belirlendi, ön siparişler alındı” diyerek heyecanını ve gururunu ifade etti.

7 DİLDE 12 ÜLKEDE YSM'NİN YAZILIMLARI KULLANILIYOR

Yerel ve Bölgesel çalışmalarını başarıyla yürüten YSM'nin bu başarısını global pazara da taşımak üzere yoğun gayret ile çalılştığına dikkat çeken Sedat Yazıcı, "2007 yılından beri KOÜ Teknopark’ta AR-GE çalışmalarını yürüttüğümüz, 7 dilde çalışan, 12 ülkede kullanılan yazılımlarımız ve 4 ülkede bulunan bayi kanalı ağımız ile YSM BULUT Platformu’ndaki online işletme ve yönetim yazılım çözümleri portföyümize “Job Analytics” ürün ailesini de ekledik. Ürün ailemizi geliştirmek için gerek ekip, gerek AR-GE ve İnovasyon, gerekse de pazarlama ve PR faaliyetleri ile iş ortaklığı kanalına yaptığımız yatırımlarını da her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Kendimizi bir “Yazılım İhracat Savaşçısı” olarak adlandırıyoruz ve başarılı çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

JOB ANALYTICS, 60 YILLIK BİR DENEYİMİN ÜRÜNÜ

Optimum-CS’nin 30 yıllık İK deneyimi, YSM’nin 30 yıllık yazılım deneyimiyle birleşti ve 80 yıllık İş Değerleme metodolojilerinin bir sentezi; stratejik iş birliği ve güç birliğinin meyvesi olarak Job Analytics ürün ailesi YSM Yazılım tarafından KOÜ Teknopark’ta yerli bir çözüm olarak  geliştirildi.

YSM Yazılım İK çözümlerine İş Değerlemenin de katılmasıyla AR-GE çıktısı yüksek katma değerli ürün ailelerinden biri daha doğmuş oldu. “Job Analytics” ile İş Mimarisi’nin Geleceğinin tasarımında kullanılacak 30 yıllık know-how ve tecrübeyi, deneyimleri de yansıtacak tüm yazılımlar ve profesyonel servislerle birleştirildi ve “Job Analytics” çatı markası oluşturuldu.

Job Analytics en değerli kaynak olan insan kaynağını “Geleceğin İş Mimarı” olarak geliştirmek için AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına ve yatırımlarına devam edecek, gelişmeler YSM ve Job Analytics online platformlarından takip edilebilecek.

 


Hibya Haber Ajansı