news-details

Özel Kraliyet Treni filminin tanıtımı Sussex Dükü tarafından duyuruldu

Majesteleri Kraliçe ve Prens Hazretleri Galler Prensi, Thomas ve Arkadaşları’nın bu özel filminde 2 ana karakter olarak yer alıyor. Kraliyet Treni isimli bu özel bölümde Thomas, Sir Topham Hatt’in Buckingham Sarayı’nda onurlandırılması görevi sebebiyle ilk kez Londra’ya yolculuk ediyor.

75 yıl önce İngiltere’de doğan Thomas ve Arkadaşları markasının yıldönümünü de kutlayan ‘Thomas ve Arkadaşları Kraliyet Treni’ isimli bu filmin başında; Sussex Dükü Harry tarafından anlatılan özel bir tanıtım sahnesi de bulunuyor.

Kraliyet Treni filminde yeni bir karakter olarak hayatımıza giren Loughborough Düşesi'ni oyuncu Rosamund Pike seslendiriyor.

Bu özel bölüm 01 Mayıs'ta ABD'de Netflix'te ve İngiltere’de Kanal 5 Milkshake'de gösterilecek. Diğer ülkelerde ise 02 Mayıs'tan itibaren bütün sene boyunca yayınlanacak.

Thomas ve Arkadaşları Kraliyet Treni filmini, Sussex Dükü Harry'nin özel bir ön tanıtım sahnesiyle duyurdu. Thomas’ın 75. Yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen animasyonda Kraliçe Majesteleri ve Prens Hazretleri Galler Prensi bir çocuk olarak yer alıyor.

Kraliyet Treni, Thomas’ın Londra'ya ilk kez seyahat ettiğini görüyor ve ona Duchess of Loughborough'u tanıtıyor. Filmdeki yeni karakter olan Duchess of Loughborough’u seslendiren oyuncu Rosamund Pike “Bu şovda yer alma şansına sahip olmak gerçek bir onur. Güzel, sevimli, sıcakkanlı; yaptığı her işi doğru yapmak için yaşadığı stress sebebiyle de yerinde duramayan Düşes’i oynamak benim için büyük bir sorumluluk.” diye belirtiyor.

Mattel'in İlk Yaş ve Okul Öncesi KAtegorisi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Chuck Scothon ’Thomas ve Arkadaşları ilk günden beri anlattıkları hikayelerle arkadaşlığın ve takım çalışmasının önemini vurguluyor. Bu sayede nesiller boyunca hayranların sevgilerini kazanmışlardır.Thomas için önemli bir dönüm noktası olan 75. Yılında, yeni nesil hayranları için her zamankinden daha fazla içerik yayınlıyoruz” diyor ve sözlerine ‘Aileler çocuklarıyla evlerinde daha fazla zaman geçiriyorken; ailelere birlikte eğlenebilmeleri için video, kitap, uygulama, müzik ve podcast’ler aracılığıyla daha çok içerik sunuyoruz. Bu içerikileri Sussex Dük’ü Harry ile sunabilmek ise bizleri daha da heyecanlandırıyor.” şeklinde devam ediyor.

Sussex Dükü Harry ise filmle ilgili “Thomas Treni, son 75 yıldır heyecan verici hikayeler ve karakterler aracılığıyla çocukları önemli konularda eğlendirdiği, eğittiği ve ilham verdiği için birçok ailenin rahatlatıcı, tanıtıcı bir yüzü. Thomas ve Arkdaşaları ile birlikte büyüdüğüm ve onların maceralarıyla yeni yerlere gidebildiğim bir çok keyifli anılarım var. Bu özel bölümde yer almaktan gurur duyuyorum. Thomas ve Arkadaşları’na çok mutlu bir yıldönümü diliyorum. ” şeklinde konuştu.

Bu yılın Ocak ayında hayır kurumuna yapılan bağışla ve Sussex Dükü ile tanıtılan 22 dakikalık özel bölümde; Sör Topham Hatt, Majesteleri Kraliçe tarafından Londra'ya, demiryollarına yaptığı servis için seçkin hizmet ödülü almak adına davet ediliyor. Kraliçenin oğlu, genç Prens Charles, Sör Topham Hatt’ı getirecek olan trenin Thomas olmasını istiyor. Thomas Londra’yı ilk kez ziyaret ettiği için yol boyunca kayboluyor ancak bunlar onun yolunu bulmasını engelleyemiyor. Thomas ve Sör Topham Hatt gecikmelerini telafi etmek için birlikte çalışırken, yolculuk sırasında Duchess adında çok önemli görünümlü yeni bir trenle karşılaşıyorlar.

Thomas & Arkadaşları’nın 75. yıldönümü için global planlarda; yeni bölümler, özel YouTube içerikleri, doğum günü müzik albümü, sesli hikayeler şeklinde çocuklar için podcast'ler ve heyecan verici yeni kitaplarla her zamankinden daha fazla hikaye bulunuyor. Thomas ve Arkadaşları’nın yıldönümü etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi almak için thomasandfriends.com adresini ziyaret edibilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı