news-details

Reklam Ajansı Promoqube 10. Yılını Kutluyor

Türkiye’nin önde gelen dijital odaklı reklam ajanslarından Promoqube, bu sene 10.yaşını kutluyor. Yeni yaşına özel hazırlanan video serisinde, ajansın ilk çalışanından kendi şirketini kuran stajyerine kadar pek çok sürpriz isim yer alıyor. Promoqube’ün ilk çalışanı Hasan Başusta’nın başlattığı video serisi; İsmail Dağlı, Necip Murat, Haydar Özkömürcü ve Eren Caner ile devam ediyor. Ajansın kurulduğu yıllara götüren keyifli videolarda çalışanlar, Promoqube’de yaşadıkları deneyimi ve onlara neler kattığını aktarıyor. 2020 boyunca sürecek serinin diğer videolarındaki isimler ise henüz açıklanmadı.

Nice 10 Yıllara!

Promoqube ajans başkanı Korhan Kurt, onuncu yıllarına dair şunları aktardı: “2009 yılının sonlarında, ekonominin çok da iyi olmadığı günlerdi, sosyal medyanın pazarlamayı daha önce hiç görülmemiş bir şekilde değiştirmek üzere olduğunu algılamıştık. Amacımız, sosyal medya çağında markalar için iyi şeyler yapacak bir ajans yaratmaktı. Her müşterimiz ve projemiz için yaratıcılık, özen ve dikkatle çalışarak ilerlemeyi seçtik. Ve boommm! On yıl sonra, hala ilk günkü heyecanımızla yola devam ediyoruz. İnanıyorum ki Promoqube, ikinci on yılında da büyümeye ve dönüşmeye devam edecek. Promoqube'ü var eden tüm çalışanlarımıza, müşterilerimize ve Özgür Alaz’a katkılarından dolayı müteşekkirim.” şeklinde konuştu.

2009’da Özgür Alaz ve Korhan Kurt tarafından kurulan, 2014’te IPG Mediabrands bünyesine dahil olan Promoqube; Avivasa, Baymak, Fibabanka, HPE, Memorial, Petrol Ofisi, Prontotour, Sanofi, Tavuk Dünyası ve Gilan gibi markalara, odağında dijital olan reklam ajansı hizmeti veriyor.

Hazırlanan video serisi Promoqube YouTube hesabından izlenebiliyor.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLgyioV565fwNZdOjtimx956I5GykVOSCI