news-details

Otomerkezi.net'ten Anadolu'da 100 Bin TL'ye kadar kazançlı iş fırsatı!

Türkiye'nin ikinci el araç pazarındaki güçlü oyuncularından Otomerkezi.net, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Balıkesir'de bayilik almak isteyen ticaret erbapları için önemli avantajlar sunuyor. İkinci elin çok hızlı geliştiği ve onlarca fırsat yarattığı pazar şartlarında, 100 Bin TL'ye kadar yüksek kazanç elde etme imkânı sunan Otomerkezi.net, kurumsal kimliğiyle de 50 binden fazla sadık müşteri kitlesini de bünyesinde bulunduruyor. Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş, artık kurumsallaşmanın yönetmelikler gereği zorunlu kılındığını hatırlatırken, diğer sektörlere ve girişimlere kıyasla bayilik sistemine dahil olanlar için yüksek kazanç garantili bir zemin oluştuğunun altını çiziyor. Bayilik için http://bayi.otomerkezi.net/ adresinden hızlı bir şekilde başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Ülkemizin ikinci el araç pazarındaki önemli oyuncularından Otomerkezi.net, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Balıkesir'de yenilikçi bayi ağına dahil olmak isteyen ticaret erbaplarına sesleniyor. Hali hazırda 9 şehirde 14 bayisi bulunan Otomerkezi.net, 50 binden fazla sadık müşteri kitlesini bünyesinde bulunduruyor. İkinci elin çok hızlı geliştiği ve onlarca fırsat yarattığı pazar şartlarında, 100 Bin TL'ye kadar yüksek kazanç elde etme imkânı sunan girişim modeliyle öne çıkıyor. Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş artık kurumsallaşmanın yönetmelikler gereği zorunlu kılındığı bu dönemde, diğer sektörlere ve girişimlere kıyasla bayilik ekosistemine dahil olanlar için yüksek kazanç garantili bir zemin oluştuğunun altını çiziyor. Karakaş; konu ile ilgili olarak "Komisyonculuktan öteye geçememiş geleneksel araç alım-satımı yakın dönemde son bulacak. Tüketiciler artık güven duyacağı kurumsal markalar talep ediyor ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetler bekliyor. Öte yandan 2019 yılında ikinci el oto pazarı, bir önceki yıla kıyasla yüzde 14 artış  gösterdi. 1 sıfır araca karşılık 15-17 arasında ikinci el araç denk geldi. 40 yıllık sektör deneyimimizi paylaştığımız bayilerimiz, 360 derecelik bütüncül hizmetlerimizle yüksek kazancın kapısını aralıyor. Otomerkezi.net bayisi olmak, bölgede sektörün lideri olmak anlamına geliyor" dedi.

Ayda en az 30 araç, 3 Milyon TL kredi, 100 bin TL sigorta

Her yeni bayii için aylık en az ortalama 30 aracı ve 3 Milyon TL'ye kadar kredi kullanımı ile 100 bin TL sigorta kullanımı hedefiyle yola çıkan Otomerkezi.net, dünya standartlarını karşılayan kurumsal marka kimliğiyle sunduğu 360 Derece Hizmet kapsamında, kredilendirme, sigorta, ekspertiz, mini onarım, oto yıkama gibi birçok ihtiyacı aynı anda karşılıyor. Bayilik için bayi.otomerkezi.net adresi üzerinden ya da 0216 385 38 38 ile 0850 340 34 25 numaraları üzerinden hızlıca başvuru gerçekleştiriliyor.


Hibya Haber Ajansı