news-details

Ingenico’nun son tasarımı Move 5000F, yeniliklerle geliyor

Dünyanın ve Türkiye’nin uçtan uca ödeme konusunda lider markası Ingenico’nun, yeniEFT POS özellikli seyyar yazarkasası Move 5000F; 4G bağlantısı, temassız ödeme özelliği, en yüksek seviye uluslararası güvenlik standardı PCI PTS 5.x ve Ingenico’nun en hızlı platformu Tetra işletim sistemi ile dikkat çekiyor.

Cihazlarına sağladığı donanımlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı, verimliliklerini artırmayı amaçlayan Ingenico, yeni ürünü Move 5000F YazarkasaPOS cihazında pek çok özelliği bir araya topladı. Move 5000F, 4G bağlantısı ve 4G olmayan lokasyonlarda otomatik 2G’nin devreye girmesi ile hızlı ve kesintisiz iletişimi mümkün kılarken, katma değerli servisler ve raporlama seçenekleriyle iş yerlerine kazanç sağlıyor. Move 5000F 420 gramlık ağırlığı, ideal boyutu ve ergonomisi ile kolay kavranıp, rahatça taşınabiliyor. Düşmeye dayanıklı cihazın yeni işletim platformu Tetra sistemi de cihaz uygulamalarının daha hızlı ve ileri seviye güvenli çalışmasına olanak sağlıyor.

Ödeme sistemlerinde uluslararası güvenlik kurallarında belirlenen mevcut en yüksek güvenlik standardı olan PCI PTS 5.x sertifikasına sahip olan Move 5000F, diğer tüm Ingenico cihazlarında olduğu gibi, özellikle yaşanan pandemi sürecinde daha da önem kazanan ‘temassız ödeme’ özelliğini de barındırıyor. Aynı zamanda ödeme türlerinin tümünü destekleyen Move 5000F ile akıllı kart, manyetik kart, EMV Chip&Pin, QR ile ödeme yapılabiliyor.

Move 5000F renkli, geniş ve dokunmatik ekranı ve kısa yol tuşları ile kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Müşteri yüzünde yer alan ekran ile tüketiciler satış tutarını rahatça görebiliyor. Opsiyonel para çekmecesi özelliğiyle Move 5000F masaüstünde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Sağlam dokunmatik ekran uzun süreli kullanımlarda bile aynı verimlilikte çalışmaya devam ederken -10 /+45 derece çalışma aralığı sayesinde Türkiye’nin her yerinde aynı performansı gösteriyor.

Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal yeni ürün Move 5000F YazarkasaPOS ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Sahadaki Ingenico Yazarkasa sayımız Haziran itibariyle 270 bini geçti. Özellikle pandemi döneminde de paket servislerde kapıda ödeme ihtiyaçlarında en çok tercih edilen marka olduğumuzu gördük. Bu çerçevede seyyar yeni bir ürün çıkartarak artan taleplere en uygun çözümü sunmak istedik. Yeni seyyar yazarkasaPOS’umuz Move 5000 F ile , bir önceki modelimiz iWE280’nin öne çıkan donanım özelliklerine ek olarak, 4G ile hızlı ve kesintisiz bağlantı, PCI PTS V5 ile üst seviye güvenlik standardı ve Ingenico’nun yeni jenerasyon işletim sistemi Tetra’yı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Cihazımız 15 Haziran’dan itibaren tanıtıma özel fiyatıyla1998TL’den (KDV dahil) satışta olacak."

Hibya Haber Ajansı