news-details

OPET ve Denizbank’tan tarıma tam destek

OPET, COVİT19 salgını nedeniyle gıda zincirinde aksama yaşanmaması ve tarımsal üretimin devamlılığı için çiftçiye desteğini sürdürüyor. OPET, Denizbank ile yapılan işbirliği kapsamında Üretici Kart sahiplerine tarımsal faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan akaryakıt harcamalarını 6 ay vade ile faizsiz ödeme imkanı sağlıyor.

 

 

OPET, akaryakıt alımlarında çiftçilere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yürüttüğü kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda tarım bankacılığı alanında en yüksek pazar payına sahip banka olan Denizbank ile OPET yeni bir işbirliğine imza attı. OPET, 30 Haziran’a kadar Opet ve Sunpet istasyonlarından Üretici Kart ile akaryakıt alışverişi yapan çiftçilere faizsiz 6 ay vade imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında dönemsel faizsiz ödeme avantajından faydalanmak isteyen çiftçilerin, Üretici Kartları ile akaryakıt almaları gerekiyor. Üretici Kart; çiftçilerin akaryakıt, gübre, yem, tohum gibi tarımsal alışverişlerinde kullanabildiği 17 bin üye iş yerinde vade ve yüzde sıfır faiz avantajı sunan özel bir karttır. Üretici Kart’ı olmayan çiftçilerin cep telefonu ile “ÜRETİCİ” yazıp, boşluk bıraktıktan sonra “TC Kimlik Numarası” ve “Bulunulan ilin plaka kodu”nu yazarak 3280’e gönderilmesi yeterli oluyor.

 

Akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyetinin değişmez lideri OPET, Sunpet markası ile birlikte Türkiye’nin her yerindeki istasyonları ile 7 gün 24 saat sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı