news-details

Brek’ten yeni tekli: “Benim Rüyam”

 

Indie müziğin başarılı ismi Brek, Epic Istanbul etiketiyle yayımlanan yeni teklisi “Benim Rüyam” ile sizlerle!

 

Geçtiğimiz aylarda “Bilmek İstemem” ve “İlaç Gibi” şarkılarını hayranlarıyla paylaşarak “Beyaz Dalga” albümünü müjdeleyen Brek’in yeni teklisi “Benim Rüyam” 15 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yayımlanacak.

 

Önceki çalışmalarının aksine ağır bir atmosfer barındıran teklide Brek’e gitarda Dehan Kılınçarslan eşlik ediyor. Kısa film tadındaki müzik videosu ise Palmiyeler grubundan tanıdığımız başarılı müzisyen Mertcan Mertbilek’in imzasını taşıyor.

 

Çalışmalarındaki tüm söz, beste ve prodüksiyonu kendisine ait olan Brek, heyecanla beklenen albüme ışık tutan üç tekli, “Bilmek İstemem”, “İlaç Gibi” ve son olarak “Benim Rüyam” ile dinleyiciyi aheste bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

 

Brek’in yeni teklisi “Benim Rüyam” müzik videosu ile 15 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda!

 


Brek Hakkında:

İstanbul ikametli şarkıcı-yapımcı Brek, 2018 yılında birer mevsim arayla yayınladığı LP “Tv Juice” ve “Mikrodalga Sörfü” isimli EP çalışmalarının ardından 2019 yılında ikinci uzançası “ÖLÜPOP” ile hayran kitlesini arttırdı. Türkiye'nin Salon IKSV, Babylon, Bomontiada, İzmir Epic Fair, Zorlu PSM Studio gibi önde gelen birçok sahnesinde konser verme şansı buldu. Bu iki albüm Milliyet, Red Bull, Bant Mag ve Play Tuşu gibi pek çok blog ve gazete tarafından yılın en iyi albümleri arasında gösterildi.


Hibya Haber Ajansı