news-details

Amazon’un “Gülümseten Kasım” kampanyası evini yenilemek isteyenlerin yüzünü gülümsetiyor

Amazon.com.tr kasım ayı boyunca süren alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım” ile oyuncaktan elektroniğe, modadan spordan ve ofis ürünlerine kadar birçok kategorideki indirimlerin yanı sıra ev ve yaşam ürünlerindeki cazip indirimleriyle de müşterilerin yüzünü gülümsetiyor.

Evlerine yeni bir eşya almak veya eski eşyalarını değiştirmek isteyenler, Amazon Türkiye’nin hafta içi her gün yenilenen flaş fırsatlarından faydalanıyor. Yaşam alanlarınızı güzelleştirecek ürünlerin yer aldığı mutfak, ev sineması ve televizyon gibi ev ve yaşam kategorilerindeki indirimlerin yanı sıra müşteriler bedava ve hızlı kargo seçenekleri ile kusursuz bir alışveriş deneyimi de yaşıyor.

Evlerin en keyifli ortamlarından biri olan mutfaklar için ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünlere buradan erişebiliyor. Ev sineması ve televizyon kategorisi altındaki ürünlerle yaşam alanlarını eğlenceli ortamlara dönüştürmek isteyenler tüm fırsatlara buradan ulaşabiliyor. Burada ise temizlik ürünlerinden banyoya, dekorasyondan aydınlatmaya bir ev için ihtiyaç duyulan tüm ürünler tek bir noktada yer alıyor. Amazon’un “Gülümseten Kasım” kampanyası kapsamında sunduğu tüm fırsatlar  burada sizleri bekliyor.

Amazon Türkiye sadece ürünlerle değil komedi şovları ile de müşterilerine alışveriş ve eğlencenin bir arada olduğu renkli bir ay yaşatıyor. “Gülümseten Kasım” kampanyası boyunca Amazon.com.tr müşterileri, ünlü komedyenlerin Zorlu PSM’de gerçekleşen seçili stand-up gösterileri için kontenjanlarla sınırlı biletleri Prime üyeliğinin de aylık ücreti olan, sadece 7,90 TL karşılığında satın alma şansı yakaladı. Gülümseten Kasım kampanyası kapsamında düzenlenen komedi etkinliklerinde, şimdiye kadar sevilen komedyenler Baturay Özdemir ve Kaan Sekban sahne aldı. 70’i aşkın stand-up sanatçısını bünyesinde barındıran TuzBiber Komedi Grubu da sürpriz 6’lı konseptiyle Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek son komedi etkinliğinde sahne alacak.