news-details

Enterprise Türkiye ve Lexus’tan premium iş birliği

Türkiye’nin en büyük premium araç filosuna sahip olan Enterprise Türkiye, son olarak premium otomobil üreticisi Lexus’tan 60 adet RX SUV satın alarak filosunu daha da genişletti. 

Lexus RX teslimat töreninde konuşan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, Lexus modelleriyle premium segmentte de filolarının genişlediğini ifade ederek, “Biz bu stratejik iş birliğinden çok memnunuz. Lexus modelleriyle filomuza ayrı bir renk katıyoruz ve bu araçların müşterilerden çok fazla talep gördüğünü ifade edebiliriz. İlk olarak 2021 yılında filomuza RX SUV modelini katmıştık. Müşterilerden gelen olumlu geri bildirimler ve yüksek talep sonucunda filomuzdaki Lexus varlığını daha da güçlendirme ihtiyacı hissettik. RX modeliyle ilgili rezervasyonlar her zaman çok doluydu ve anket sonuçlarına göre 5 üzerinden 4.98 puan ile müşteri memnuniyeti kusursuza yakın bir performans ortaya koydu. Lexus markasını uzun dönemli bir stratejik partner olarak görüyoruz ve iş birliğimizi yeni gelecek modellerle de her geçen gün büyütmek istiyoruz. Şu anda Türkiye’de en büyük premium filoya sahibiz, Lexus ile birlikte bunu daha da genişletmeyi ve farklılaştırmayı sürdürüyoruz” dedi.

Enterprise Türkiye’nin daha önce filosuna RX SUV ve ES Sedan modellerinin ardından son olarak tercih ettiği Lexus modeli bir kez daha E-SUV segmentinde yer alan RX 300 oldu. Lexus markasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan RX, ilk kez 1998 yılında satışa sunuldu ve şu anda dördüncü nesliyle satılıyor. 238 HP güç üreten 2.0 litre turbo beslemeli motora sahip mevcut nesil RX, aynı zamanda 4x4 sürüşüyle birlikte her yol koşulunda yüksek performans ve yol tutuş sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı