news-details

2019/20 Sezonu kombine kartları

“Hikayenin Parçası Ol!” diyerek yola çıktığımız 2019-20 sezonunu Covid-19 salgını sebebiyle hayal ettiğimiz gibi tamamlayamasak da siz taraftarlarımız ile birlikte omuz omuza verip Darüşşafaka tarihine yeni başarılar ekleme şansı bulduk.

ING Bank Basketbol Süper Ligi’nde Solgar Vitamin Türkiye Kupası final yolculuğunda ve 7DAYS Eurocup’ta TOP16 turu son maçına kadar taraftarımızın gücünü her zaman yanımızda hissederken Avrupa maceramıza salgının tüm dünyadaki ve ülkemizdeki etkileri sebebi ile saha avantajımızı yitirdiğimiz bir maç ile sizlerin desteğinden yoksun bir şekilde veda etmek zorunda kaldık.

2019-2020 sezonunda Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu ve Volkswagen Arena’yı doldurarak sezon boyunca desteklerini esirgemeyen sezonluk kart sahibi taraftarlarımıza, sezonun geri kalan bölümünde evimizde oynayacağımız üç karşılaşmadan doğan hakları sebebiyle kombine kartlarının akıbetini belirlemek için iki farklı seçenek sunuyoruz;

1- Normal sezon maçlarımızın % 25’inin oynanmadığı dikkate alınarak kombine sahiplerine ödedikleri ücretin %25’i iade edilecektir.

2- Yeni sezonda da hikayemizin bir parçası olmak için 2020-21 sezonu kombinelerinde %50 indirim ve Daçka Store’da geçerli 100 TL değerinde indirim çeki verilecektir.

*2019-20 sezonu kombine kart sahipleri, tercihlerini 15 Haziran 2020 tarihine kadar info@dsk.org.tr e-mail adresine başvurarak bildirebilirler.

Kaynak:Darüşşafaka Spor Kulübü
Hibya Haber Ajansı