news-details

GROHE Sensia Arena: Evlerde temizlik ve hijyende yepyeni akıllı yardımcı

GROHE Sensia Arena akıllı klozet, günlük kullanım ve temizliği kolaylaştıran akıllı fonksiyonlarla ve temizlik ve hijyende yepyeni düzeylere ulaşmak üzere dikkatlice tasarlandı. GROHE Sensia Arena ile bugün daha da önemli hale gelen temiz, hijyenik ve konforlu bir ev için akıllı teknolojileri kullanıyor.

Akıllı teknolojiler artık yıkama, pişirme veya temizlik için evlerde gitgide daha fazla kullanılıyor. Hem zaman ve enerjiden tasarruf etmek hem de özellikle içinde bulunduğumuz süreçte temiz, hijyenik ve konforlu bir evi güvence altına almak son derece önemli. GROHE de, global bir yenilikçi sıhhi tesisat ürünleri markası olarak, insanların hayatını daha da kolay ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor. Yenilikçi üst düzey teknolojisi sayesinde, Sensia Arena akıllı tuvalet modern banyolarda akıllı ve kullanışlı bir parçası olarak öne çıkıyor.

GROHE Sensia Arena: Günlük yaşamda konforu artıran en önemli 5 özellik

#1 Temizliğe Yardım Eder: GROHE Sensia Arena ile, güçlü temizlik ürünleri ve göze nahoş gelen tuvalet fırçaları artık bir köşede atılabilecek. Akıllı klozetin özel yüzey kaplaması, kenarsız klozet tasarımı ve etkili yıkama gücü, kir parçacıklarının yapışmasını da zorlaştırıyor.

#2 Koku Giderici: Banyoda hoş kokular, refahı da destekler. GROHE Sensia Arena, temiz havayı güvence altına almak için, otomatik koku emme sistemi ile donatıldı. Koruyucu bir hava katmanı, kokuların yukarı çıkmasını önlüyor ve kokuları gideriyor. Emilen hava daha sonra aktif karbon filtre ile temizlenip daha sonra ortama geri bırakılıyor.

#3 Centilmen: Klozet kapağı yine mi açık kalmış? Sizden önceki kullanıcı sifonu mu çekmemiş? GROHE Sensia Arena ile, sık sık karşımıza çıkan bu gibi tartışmalar da sona ediyor! Hareket sensörü sayesinde, GROHE Sensia Arena kapağı, dokunmaya gerek kalmaksızın otomatik olarak açılıp kapanır. Nahoş artıkları ortadan kaldıran bu etkin ve etkili yıkama sistemi istendiğinde kullanılabilen otomatik yıkama özelliğine de sahip.

#4 Geceleri kılavuz: GROHE Sensia Arena’nın pratik gece ışığı fonksiyonu, geceleri tuvalete giderken karanlıkta yolunuzu bulmanızı da kolaylaştırıyor. Gözünüzü alacak oda ışığını açıp uykunuzu kaçırmanıza gerek yok. Ek olarak, istisnai sessizlikteki Triple Vortex yıkama özelliği de gecenizin daha huzurlu geçmesini sağlayacak.

#5 Yeni hijyen düzeyi: Klozetin üzeri ve etrafında hijyen son derece önemlidir. GROHE Sensia Arena akıllı klozetin sayısız faydası arasında, kendi kendini temizleme özellikleri de bulunuyor. AquaCeramic kaplama, kirlerin yapışamadığı istisnai ölçüde pürüzsüz bir yüzey sağlar. Dahası, bakterilerin %99’unun gelişmesini önleyen, yenilikçi HyperClean yüzey gümüş iyonlarını da kullanır. Kendi kendini temizleyen, antibakteriyel akış kolları, sıçramasız bir deneyim ve konfor ve güven hissi yaratır.

GROHE Sensia Arena – kişiye göre ayarlanabilen vücut bakımında yeni bir boyut GROHE Sensia Arena akıllı klozet, bireysel ihtiyaçlara uyarlanabilen yepyeni bir vücut bakım hissi yaratıyor. GROHE Sensia Arena, tasarım olarak da kendini gösteriyor. Hassas, sezgisel tasarımı ile, her banyoya uyum sağlar. Bide fonksiyonlu akıllı klozet Sensia Arena’ya ek olarak, GROHE akıllı klozetler dünyasına giriş modeli olarak Manuel Bideli Klozet Kapağı’nı da sunuyor. Klozet Kapağı, hızlı ve kolay şekilde yerleştirilebilmesi ile de kiralık mekanlar için ideal.


Hibya Haber Ajansı