news-details

Petrol Ofisi, Stevie Awards’tan 6 ödül birden kazandı

Petrol Ofisi, alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Stevie Awards çatısı altında bu sene ilk kez düzenlenen MENA Stevie Awards’ta, Sosyal Lig ile 5 ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile de 1 olmak üzere toplam 6 ödül birden aldı.

 

2020 MENA Stevie Awards’a 17 ülkeden yüzlerce proje başvuruda bulundu. Toplam 12 farklı kategorideki başvuruları değerlendiren jüri, 2020 MENA Stevie Awards’ın kazananlarını 19 Şubat’ta açıkladı. Petrol Ofisi, 2020 MENA Stevie Awards’ta finale kaldığı Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Sosyal Lig ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile toplam 6 kategoride ödüle ulaştı.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig ile; ‘Marka Gelişim İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Ürün Yerleştirme İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Sosyal Medya Pazarlama İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Marka & Eğlence İnovasyonu’nda Gümüş Ödül ve ‘Sponsorluk İnovasyonu’nda Gümüş Ödül olmak üzere 5 ayrı ödül kazandı.

 

2020 MENA Stevie Awards’ta Petrol Ofisi’ne bir başka ödül de, yöneticilere yönelik geliştirdiği İK programı ile geldi. Petrol Ofisi, Yönetici Gelişim Yolculuğu programı ile ‘Yenilikçi İK Uygulamaları’nda Gümüş Ödül alarak, 2020 MENA Stevie Awards’ta layık görüldüğü ödül sayısını 6’ya çıkardı. 2020 MENA Stevie Awards ödülleri, 21 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde, Waldorf Astoria'da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine verilecek.

Petrol Ofisi’nin her alanda olduğu gibi dijital platformları da en etkin ve güçlü şekilde kullandığına vurgu yapan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Petrol Ofisi Sosyal Lig, salt ülkemize kazandırdığımız büyük ilgi gören bir fantezi futbol oyunu olmakla kalmayıp, pazarlamada etkin kullanımı ile Türkiye’de benzeri olmayan bir örnek konumunda. Keza bu başarıları da, son birkaç yılda birçok kez ödüllendirildi. Stevie Awards gibi küresel prestije sahip bir organizasyondan aldığımız ödüller de, elde edilen bu başarının en güncel tescili oldu” dedi.

 

Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın ise Petrol Ofisi’nin çalışanlarının niteliği ile de öne çıktığına vurgu yaparak, “İnsan Kaynakları birimi olarak biz de, her kademedeki çalışma arkadaşlarımızın kendilerini daha da geliştirebilmeleri için birçok program uyguluyoruz. Bu kapsamda yöneticilerimize yönelik en son geliştirdiğimiz ‘Yönetici Gelişim Yolculuğu’ programımızda, işe farkındalık ile başladık; “kendini keşfet, ekibini yönet, sınırlarını zorla” mesajını verdik. Yöneticilerimizin zihin, beden ve ruhuna hitap eden çok boyutlu bir deneyim elde etmelerine yönelik hazırladığımız özel ve özgün bir yapı kurguladığımız bu programın Stevie Awards gibi küresel bir değerlendirmede ödül ile karşılık bulması, yeniliklere imza attığımız bu süreçte bizler için güzel bir motivasyon kaynağı oldu” şeklinde konuştu.


Hibya Haber Ajansı