news-details

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman Across danışma kurulunda

Ticari gayrimenkul alanında ulusal ve uluslararası projeleriyle faaliyetlerini sürdüren FİBA Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Avrupa’nın saygın sektör dergisi ACROSS Magazine danışma kuruluna seçildi.

 

Avrupa'daki perakende ve gayrimenkul sektörünün tüm üst düzey karar vericilerine ulaşan ACROSS’un Danışma Kurulunda; Union Investment Perakende Yatırımları Yönetimi Başkanı, ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG Genel Müdürü ve Unibail­Rodamco-Westfield Almanya Genel Müdürü gibi sektörün liderliğini üstlenen kurumların üst düzey yöneticilerinden oluşan 20 üye bulunuyor. Kurul, yayın için konuların belirlenmesinde uzmanlık desteği sunuyor. Endüstrinin karşılaştığı zorlukları ve gördüğü fırsatları, ortaya çıkan trendleri tanımlıyor.

 

Lisans eğitimini Almanya'da Duisburg - Essen Üniversitesi'nde tamamlayan Yurdaer Kahraman, 2013 yılında Fiba Grubu bünyesine katıldı ve hâlihazırda iştirak şirketlerin 20'sinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 20 yılı aşkın süre ticari gayrimenkul ve yönetim tecrübesine sahip Kahraman, dünya genelinde; Batı, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Çin’in de dâhil olduğu 20’yi aşkın ülkede görev aldı.

 


Hibya Haber Ajansı