news-details

Çocuklar FLO’nun yeni koleksiyonu ile cıvıl cıvıl

 

Çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’da bahar, tüm renkleriyle çocuk koleksiyonunda hayat buluyor.
 

Sim ve hologram detayların eşlik ettiği kız çocuk koleksiyonu, pembe, siyah, beyaz, turkuaz ve pudra pembesi gibi renklerle kız çocuklarının adımlarına renk katıyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan kalın tabanlı sneaker’lar ve rugan babetler, bahar mevsimine yakışan elbiseleri, tulumları ve şortları uyum içerisinde tamamlıyor.
 

FLO’da erkek çocuklarının dünyası da renkli ve şık detaylardan oluşuyor. Mavi, siyah, sarı, beyaz, lacivert tonları yeşil, turuncu ve kırmızı gibi renk detaylarıyla hareketleniyor. Bağcık ve cırt cırtlı modeldeki sneaker’lar pratik kullanım olanağı sağlıyor. Esnek ve rahat taban yapısına sahip ayakkabılar, çocukların dış aktivitelerine rahatça uyum sağlıyor.
 

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz…
 


Hibya Haber Ajansı