news-details

Samsung’un amiral gemileri ön siparişe açıldı

Daha gelişmiş ekrana ve kameralara sahip Samsung Galaxy S20 serisi 7.799 TL’den başlayan fiyatlarla MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de ön satışa sunuluyor.

 

 

Üstelik ön sipariş veren teknolojiseverler Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds+’a ücretsiz sahip olma fırsatından da yararlanacak.

 

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknolojiyle iç içe yaşayanlar için Samsung’un yeni amiral gemilerinin ön satışını başlatıyor. Gerçekleştirilen lansmanla birlikte tüm dünyaya aynı anda tanıtılan cihazlar, teknolojiseverlerin en çok önem verdiği konuların başında gelen fotoğrafçılık alanında yeni bir deneyim sunuyor.

 

Galaxy S20 ve Galaxy S20+ modellerinde 64 MP yüksek çözünürlüklü kamera, 3x hibrid optik zoom ve en fazla 30x süper çözünürlüklü yakınlaştırma bulunurken Galaxy S20 Ultra modelinde ise 108 MP yüksek çözünürlüklü kamera, 10x hibrid optik zoom ve en fazla 100x süper çözünürlüklü yakınlaştırma bulunuyor. Galaxy S20 ve Galaxy 20+ modellerinin RAM bellek boyutu ise 8 GB’ken S20 Ultra’da ise 12 GB RAM bulunuyor.

 

5 Mart’ta dağıtıma başlanacak Samsung Galaxy serisinin; Kozmik Gri, Kozmik Mavi ve Kozmik Pembe renk seçenekleri bulunan S20 modeli 7.799 TL’den, Kozmik Siyah, Kozmik Gri ve Kozmik Mavi renk alternatifleri bulunan S20+ modeli 9.299 TL’den, Kozmik Siyah ve Kozmik Gri seçenekleri bulunan S20 Ultra modeli ise 11.999’den satışa sunulacak.

 

Samsung’un son teknoloji akıllı telefonlarına sahip olmak için erkenden sipariş veren teknolojiseverler, Galaxy Buds+’a da ücretsiz sahip olma fırsatı yakalayacak. Samsung Galaxy S20 serisiyle birlikte tanıtılan Galaxy Buds+, önceki modeline göre daha uzun müzik ve video oynatma ve konuşma süresi sunuyor. Galaxy Buds+ hediye fırsatı 5 Mart tarihine kadar sürecek olup stoklarla sınırlıdır.


Hibya Haber Ajansı