news-details

SILVERLINE’den yeni yılda 5 yıl garanti süprizi

Dijitalleşmenin her geçen gün artmasıyla yaşam tarzları da değişiyor. Yeni yaşam tarzıyla birlikte evlerde konfor ve fonksiyonellik vazgeçilmez olurken, estetik ve tasarım da önem kazanıyor. Keyifli zaman geçirilecek dekoratif alanlar, modern tasarımlar, en keyifli sohbetlerin gerçekleştiği şık masalar ve ev yaşamının odak noktası haline gelen mutfaklar...

Yaşam tarzındaki değişim ev dekorasyonunu etkilerken, mutfak tasarımları da yeniden şekilleniyor. Yeni nesil mutfak tasarımlarında evin tüm alanlarıyla uyum yakalamak amaçlanırken, fonksiyonelliği ve şıklığı aynı noktada buluşturan ankastreler ön plana çıkıyor. Yaşam alanlarında oluşan değişikliklerden ilham alarak teknolojik üstünlükleri, yenilikçi ürünleri ve özel tasarımları ile mutfaklara şıklık katan Silverline Ankastre sektörde bir ilke imza atarak 31 Marta kadar kampanyadaki tüm ürünleri 5 yıl garanti altına alıyor.

Modern çizgileri ve kullanıcı deneyimlerine yönelik sunduğu konfor ile mutfakların gözdesi olarak yükselen ankastre, teknoloji ile mükemmel uyumu ve tasarımları ile yeni bir dönüşümü beraberinde getiriyor. Bu dönüşümün öncülüğünü üstelenen Silverline, geniş ürün çeşitliliği ve özel tasarımlarının yanı sıra müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımları ile de sektör de fark yaratıyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren marka, 31 Marta kadar geçerli kampanya ile tüm ürünleri 5 yıl garanti altına alıyor. Mutfakları ankastrenin mükemmel konforu ile buluşturan Silverline, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, enerji tasarruflu ve fonksiyonel ürünler geliştiriyor.

Tüm mutfaklara uygun, şık ürünlerin yer aldığı kampanyada, ocak, fırın ve davlumbazlar set olarak alınabildiği gibi farklı setlerin kombinasyonu ile isteyen kendi setini oluşturabiliyor. Ayrıca mikrodalga fırın, set üstü ocak ve bulaşık makineleri gibi tamamlayıcı ürünler de kampanyaya dahil ediliyor. Silverline, ankastre teknolojilerinde öncü marka olmayı sürdürürken satış sonrası hizmetleri ile de tüketicinin yanında olmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı