news-details

Yeşilçam tutkunları, unutulmaz film müzikleriyle nostaljik bir yolculuğa çıkacak

Birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan, kültür ve sanatın buluşma noktası Grand Pera, bu kez de Yeşilçam tutkunlarını keyifli ve nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Unutulmaz Yeşilçam Müzikleri projesi ile oldukça beğeni toplayan Taşplak Senfoni Orkestrası, yediden yetmişe herkesin hafızalarında yer edinen Yeşilçam müziklerini Grand Pera Emek Sahnesi’nin büyülü atmosferinde dinleyicilerle buluşturacak. Ah Nerede Vah Nerede’den Çöpçüler Kral’na, Çiçek Abbas’tan Hababam Sınıfı’na, Züğürt Ağa’dan Düttürü Dünya’ya kadar birçok unutulmaz Yeşilçam müziğini film-scoring tekniğiyle orkestral ortama aktaran Taşplak Senfoni Orkestrası, 29 Şubat Cumartesi günü saat 20.30’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleştirilecek konserde müzik severlerle bir araya gelecek.

Repertuarındaki 70'e yakın Türk filminde kullanılan 100'den fazla müzikle Türk Sineması için film müzikleri arşivi niteliği taşıyan  Taşplak Senfoni Orkestrası’nın konserinde ayrıca, müzikle eşzamanlı olarak ilerleyen fotoğraflarla dinleyicilere Yeşilçam’ın muhteşem atmosferi Grand Pera Emek Sahnesi’nde yeniden yaşatılacak.


Hibya Haber Ajansı