news-details

Fonet Bilgi'den koronavirüs önlemi

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş, koronavirüs salgınında  üretim ve hizmetlerin aksamaması için tüm önlemleri aldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, küresel çapta etkisini sürdüren koronavirüs salgınının zorlukları ile karşı karşıya olunan bu günlerde, Fonet ailesi olarak, çalışanların, müşterilerin ve iş ortaklarının sağlığını ve güvenliğini önemsediklerini bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamalarının yakından takip edilerek, üretim ve hizmetlerin aksamaması için tüm önlemlerin alındığının aktarıldığı açıklamada, şöyle denildi:

''Fonet, müşterilerine kesintisiz hizmet sağlamak için olası tüm kriz senaryolarına karşı süreklilik planına ve ekiplerinin mevcut görevlerini uzaktan sürdürebilmesi amacıyla, sistemlere erişim için gerekli olan güvenli altyapıya sahiptir. Bu konuda çalışanlarımıza tüm eğitimlerimiz verilmiş ve uzaktan çalışma tatbikatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yerinde müdahalenin gerekli olduğu durumlarda, ekiplerimiz tüm sağlık önlemlerini alarak destek vermeyi sürdürecektir. Bu süreçte hizmetlerimiz olduğu gibi devam edecek ve 7x24 destek merkezimize, mevcut iletişim kanallarından aynı şekilde ulaşılmaya devam edilebilecektir. Bu bağlamda olası karantina, evden çalışma ve benzeri durumların, çalışmalarımız ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetler üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olmayacaktır.''


Hibya Haber Ajansı