news-details

vivo’dan sömestr tatilinde öğrencilere mükemmel karne hediyeleri: Y35 ve Y22s

Sömestr tatiline girerken çocuğunuzu vivo’nun şık ve zarif tasarımı güçlü teknik özelliklerle birleştiren akıllı telefonları ile sevindirebilir; yarı yıl tatilinde onlara keyifle oyun oynama, eğlenceli anlarını en iyi şekilde kaydetme, dizi ve filmleri güçlü görüntü kalitesiyle keyifle izleme olanağı verebilirsiniz. vivo, sömestr kampanyası ile 20 - 31 Ocak tarihleri arasında en yeni teknolojilere sahip telefonlarını online satış platformu myvivoshop.com adresinden satın alacak kullanıcılara sepette 500 TL indirim fırsatı veriyor, 2 yıl standart süreye ek 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hediye ediyor.

Kampanya kapsamında en çok Y35 ve Y22s modelleri dikkat çekiyor. Hem Y35 hem de Y22s kullanıcılara sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 işlemcileri ile yüksek performans; 5000 mAh uzun ömürlü pil ve 18 W hızlı şarj özellikleri ile de uzun ve kesintisiz telefon deneyimi sunuyor. Yapay zeka destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde her iki telefon da tam şarj edildiklerinde yaklaşık 2 gün açık kalabiliyor. Y35, 256 GB depolama alanı ile kullanıcılara fotoğraf, video ve oyunlarını diledikleri kadar uzun süre güvenle saklama imkanının yanı sıra 8GB + 8GB Genişletilmiş RAM 3.0 teknolojisi ile, uygulamalar arasında sorunsuz geçiş yapma, tüm uygulamaları tereddüt etmeden indirip donma yaşamadan çalıştırma olanağı veriyor. Y22s’nin kapasitesi ise microSD hafıza kartı ile 1 TB'a kadar çıkabiliyor. Y35 kullanıcılara 14 saatin üzerinde, Y22s de 21 saatin üzerinde HD film izleme olanağı sunuyor.

Tatilde çocuklar için kusursuz görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi

90 Hz'e varan yüksek yenileme hızı sayesinde kusursuz görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi yaşatan Y35 ve Y22s, sundukları profesyonel standartlarda oyun deneyimi ile de çocuklar için ideal telefon alternatifleri. Y35 ile 7 saatin üzerinde, Y22s ile de 9 saatin üzerinde aralıksız oyun oynanabiliyor. Y35’in Ultra Oyun modundaki E-spor modu ile oyunlardan maksimum keyif alma şansına kavuşan çocuklar; Pencere İçinde Pencere özelliği ile de oyun oynarken Mesajlar, WhatsApp ve diğer uygulamalar üzerinden sohbet edebiliyor. Y22s’nin Multi-Turbo 5.5 algoritması da arka planda çalışan birden fazla uygulamanın neden olduğu gecikme sorununu ortadan kaldırıp onlara sorunsuz ve kesintisiz oyun oynama imkanı veriyor.

Sömestir anıları için 50 MP kameralı Y35 ve Y22s

Y35 ve Y22s, 50 MP ana kameraları ile gece çekilen fotoğraflarda bile tamamen canlı detayları yakalama ve başarılı fotoğraflar çekme olanağı veriyor. Her iki cihaz da geliştirilmiş bokeh algoritması ile daha canlı ve daha fazla derinliğe sahip portreler çekmeyi sağlayan 2 MP Bokeh kameraya sahip. Y35’in 16 MP selfie sensörüne sahip ön kamerası, ortam ışığı hangi seviyede olursa olsun net ve canlı selfieler çekilmesini sağlıyor. Y22s’in özellikleri arasında 4 santimetreye kadar yaklaşan Makro Kamera, loş ışıkta bile mükemmel netlikte selfie çekebilen 8MP HD ön kamera da bulunuyor.

İndirim ve hediye fırsatlarını kaçırmayın

Tüketiciler Y35, Y22s ve Y16 modellerine myvivoshop üzerinden sepette 500 TL indirimle sahip olabiliyor. vivo resmi satış sitesinde V serisi telefonları tercih eden müşterileri ise kulaklık hediyesi bekliyor. V23 ve V25 satın alan kullanıcılara TWS ANC, V21 ve V21e satın alanlara ise TWS2e kulaklık hediye ediliyor.

Cihazlar hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyalardan yararlanmak için myvivoshop.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

vivo hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zeka, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı