news-details

RE/MAX brokerı Hasan Can Türkiye’ye global ödül getirdi

RE/MAX Global tarafından verilen ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, “20 yıl önce hayalini kurduğum ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi   

Dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren, 113 ülkede 7 bin franchise ofisi ve 130 binden fazla gayrimenkul danışmanı bulunan RE/MAX’ın uluslararası ödülleri sahiplerini buldu. RE/MAX Global tarafından verilen ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction”, RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. 20 yıl boyunca kesintisiz hizmet eden ve 20 milyon dolar hizmet bedeli kazananlara verilen “The Luminary Of Distinction” ödülünü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi Hasan Can oldu.

20 yıllık hayal gerçek oldu
RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can, RE/MAX ödüllendirme sisteminin en üstünde olan “The Luminary Of Distinction” ödülünü aldığı için büyük bir gurur duyduğunu belirterek, “Mesleğe 20 yıl önce başladım. O zaman koyduğum ilk hedefim bu ödülü almaktı. Bu ödülü almış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum” dedi.    

Seçkin acentelere veriliyor
20 yılı aşkın süredir müşterilerine örnek bir şekilde hizmet etmiş, seçkin acentelere verilen “The Luminary Of Distinction” ödülü, tanınma ödülleri grubunda yüksek bir onur ödülü olarak görülüyor. Bu ödülü almaya hak kazanan gayrimenkul danışmanlarına, ücretsiz kalıcı R4 kaydı veriliyor. Ayrıca yıllık aidatlardan kalıcı olarak feragat ediliyor.     

Diamond Club’ı 12 yıldır alan tek isim
2002 yılında kurulan 7 Tepe ofisi tüm Türkiye ve Avrupa’da hep ilklerin başaran ofis oldu. 20 yıllık kariyerine bir çok ödül sığdıran Hasan Can, Avrupa kıtasında Circle of Legends Award’ı kazanan ilk Gayrimenkul Danışmanı oldu. İlk Hall of Fame ve İlk Lifetime Achievement ödüllerinin yanı sıra Circle of Legends ödüllerini de alan Hasan Can, en büyük kulüp ödülü olan Diamond Club’ın son 12 yıldır aralıksız alan ilk ve tek üyesi olarak adını yazdırdı.    

5 kez dünya birincisi oldu
Hasan Can, sadece Türkiye’de değil tüm Avrupa kıtasında da bu başarıyı gösteren ilk kişi. Kariyerinin her yılını özel bir ödül, unvan ve çeşitli başarılarla taçlandıran Hasan Can, defalarca Konut ve Ticari Gayrimenkul alanlarında dünya çapında dereceler elde etti ve dünya birinciliğine ulaşmayı başardı. Hasan Can, 20 yıllık kariyeri boyunca, 5 kez Dünya birinciliği, 10 kez Avrupa birinciliği ve 20 kez üst üste Türkiye ciro birinciliğini kazandı. Bugüne kadar alınması en zor ödülleri almayı başaran Hasan Can, ödüllendirme sisteminde yeni ödül alacak kişiler yetiştirmek ve mentorluk yapmak için kendi isteğiyle ödüllendirme sisteminden çekildiğini açıkladı.