news-details

Digitallica’ya 3 ödül daha

 

Kuruluşundan bu yana güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, dijital eğitim alanında özellikle tasarım odaklı eğitimler sunan Digitallica, her yıl 70’i aşkın ülkeden 10 binin üzerinde başvurunun yapıldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde iki yıl üst üste ödül kazanma başarısını gösterdi. Digitallica Arçelik için hazırladığı Arçelik – AR Ürün Eğitimi ile İnsan Kaynakları ve Yeni Ürün Ödülleri kategorilerinde “İnsan Kaynaklarında Yenilikçi Teknoloji Kullanımı” ve “Tüketici Elektroniği ve Bilgi Teknolojileri” ödülleri olmak üzere 2 ayrı dalda Stevie Altın ödülü kazanırken, Oyun tabanlı Oryantasyon Projesi ile Web Sitesi Ödülleri kategorisinde “Eğitim ve Öğretim Web Sitelerinde İnovasyon” kapsamında Stevie Gümüş ödülünün sahibi oldu.

 

Digitallica Kurucusu Emre Güleçoğlu, dünya genelinde binlerce markanın başvurduğu Stevie Ödülleri’nde Digitallica’nın 3 ayrı kategoride elde ettiği başarıdan mutluluk duyduklarını belirterek, “Geçtiğimiz yılda ödül kazandığımız Stevie® ödüllerinde bu sene de 2 altın ve bir gümüş ödüle layık görüldük. Binlerce marka arasından aldığımız bu ödüller çalışmalarımızda bize güç verirken, aynı zamanda önemli bir motivasyon kaynağı da oluyor. Yaptığımız çalışmaların global perspektifte takdir ve karşılık bulan çalışmalar olduğunu böylelikle teyit etmiş oluyoruz. Kurumlara özel e-eğitim çözümleri kapsamında Türkiye’deki az sayıda şirketten biri olan ve alanında öncü uygulamaları hayata geçiren Digitallica, bu çalışmalarının meyvelerini yeni ödüllerle taçlandırmaya devam edecektir. ” dedi.

 

Kurumların ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı eğitim çalışmalarıyla bugüne dek birçok ödülün sahibi olan Digitallica, 2019 yılında “Dijital Oryantasyon Çözümleri” ile Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Eğitim kategorisi, Video başlığı kapsamında 2 ödül kazandı. Aynı yıl, dünyanın en prestijli kurumlarından Brandon Hall Group tarafından verilen Brandon Hall Mükemmeliyet Ödüllerinde ise, Eczacıbaşı Tüketim Ürünlerinin başvurusu ile işe uyum süreçlerinin daha verimli olması amacıyla geliştirdikleri ve eğlenerek öğrenmeyi sağlayan “Keşfet Board Game” ile ‘İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri’nde “Best Use of Games and Simulations for Learning” kategorisinde bronz ödül kazandı.


Hibya Haber Ajansı