news-details

Termoteknoloji VRF Ticari Klima Sistemleri Avrupa Birliği okul projelerinin de tercihi

İklimlendirme sektörünün güçlü markalarından Bosch Termoteknoloji’nin VRF Ticari Klima Sistem çözümleri, Kahramanmaraş ve Osmaniye’de yer alan 7 farklı Avrupa Birliği (AB) okul projesinde kullanılacak.

 

Bosch Termoteknoloji, ticari alanda öne çıkan çeşitli ürün gamını müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanıcılarıyla buluşturarak konfor sağlıyor. Oteller, havaalanları, hastaneler, alışveriş merkezleri, ofis binaları, rezidanslar gibi yüksek kapasite ihtiyacı olan ticari binalardan tek bir villaya kadar tüm yapıların verimli iklimlendirmesinde kullanılan Bosch VRF yani değişken debili soğutucu akışkan sistemleri; Avrupa Birliği (AB) okul projelerinin tercihi oldu.

Kriz zamanlarında kesintisiz eğitim programı kapsamında, devlet tarafından desteklenen AB okul projeleri, 2 yıldır ülkemizin birçok şehrinde hayata geçiriliyor.

 

Bosch Termoteknik, iş ortaklarından biri olan Yıldız Teknik Mühendislik ile başlattığı iş birliği kapsamında 2019 yılında Türkiye’nin farklı bölgelerindeki okul projelerine imza attı. Şirket, TC. Milli Eğitim Bakanlığı’nın ürünlerine verdiği uygunluk kapsamında; iş ortağı, müteahhit firma ve ilgili müşavir firmalarla beraber çalışarak ürünlerini Osmaniye’deki 1 okul ve Kahramanmaraş’taki 6 farklı okulla buluşturdu.

 

Ticari alanda iklimlendirme konforu sağlayan yeni AirFlux VRF klima sistemleri

 

Bosch ticari klima sistemleri olan VRF sistemleri, 2020 yılındaki yeni ürün gamıyla zenginleşti ve AirFlux VRF sistemleri olarak tüketicilerle buluştu. Nisan 2020 tarihi itibarıyla, AF5300 tekil ve kombinasyon serisi dış üniteler, geliştirilmiş yeni nesil iç üniteler ve Bosch tarafından geliştirilen ve üretilen yeni nesil bireysel ve merkezi kumandalar satışa sunuldu. Hem bireysel hem de merkezi kumandalar için ülkemizde gerçekleştirilen kullanıcı deneyimi oturumları sayesinde, kullanıcı alışkanlıkları, beklentileri ve öncelikleri doğru şekilde belirlendi ve bu doğrultuda ürünlerin geliştirilmesi sağlandı.

 

Değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi sayesinde, yeni AirFlux VRF iklimlendirme sistemleri kolay kullanım imkânı sunarken, aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanıcıların anlık ihtiyaçlarına göre çalışma performansını ayarlayan, kısmi yükte bile yüksek verimlilikle çalışan sistem, dış ünitelerden ve soğutma-ısıtma için kullanılabilen on iki farklı iç ünite modelinden oluşuyor. Tamamen yenilenen, kompakt endüstriyel tasarımı, çok düşük ses seviyesinde çalışan, tek gövdede 90 kW’a, kombinasyon serisi ile 270 kW'a kadar çıkabilen kapasitesi, iç ünite ve klima dış üniteleri ile Bosch AirFlux VRF sistemler; farklı bina ve uygulama türleri için en uygun sistem çözümünü sunuyor.

 

Sektörde öne çıkan bu özellikleri ve Bosch Termoteknoloji’nin güçlü marka algısıyla yeni AirFlux VRF iklimlendirme sistemleri, 2020 yılında birçok yeni projede tercih sebebi olmaya devam edecek.


Hibya Haber Ajansı