news-details

Kendinize uygun pizzayı bu uygulamayla öğrenebilirsiniz

Terra Pizza'nın enfes lezzetlerine ulaşmanın hızlı ve özelleştirilmiş yolunu sunan yeni Terra Pizza uygulaması ile pizza siparişi daha kolay, daha keyifli! Terra Pizza’nın yeni mobil uygulamasıyla pizza severler kendilerine en uygun pizzayı artık mobil aplikasyondan öğrenebilecek! Yeni uygulamada yer alan Lezzet Arama Motoru, kullanıcılara kişi sayısına ve pizzasında istediği malzeme adedine göre en uygun seçenekleri sunuyor. Kişiselleştirilmiş pizza deneyimi sunan Lezzet Arama Motoru’nun yanı sıra Mahallenin Favorileri modülü kullanıcının adresine göre ilgili bölgede en çok tercih edilen ürünleri gösteriyor.

Hızlı ve kolay sipariş

Kolay ve hızlı siparişi destekleyen yenilikçi özellikleriyle yeni Terra Pizza uygulaması çıktı! En yakın restoranı bulma, geçmiş siparişleri tekrarlama, sipariş durumunu takip etme gibi kişiye özel fonksiyonları bulunan ve mobile özel bol kazançlı özel fırsatlar sunan yeni uygulama, kullanıcılarına temassız teslimat imkanı da sağlıyor. Lezzet Arama Motoru, Mahallenin Favorileri, Lezzet Önerileri gibi kolay ve hızlı siparişi destekleyen yenilikçi özellikleri bulunan uygulamanın, Canlı Yardım modülüyle Terra Pizza ile canlı iletişim kurmak da mümkün!

Kendinize uygun pizzayı bu uygulamayla öğrenebilirsiniz

Hızlı sipariş özelliğiyle öne çıkan uygulamayı indirenler, enfes hamuru, taptaze malzemeleriyle hazırlanmış leziz pizzaları sepete ekliyor ve siparişini veriyor. Ayrıca sipariş durumunu takip edebiliyor, merak ettiği konularla ilgili Canlı Yardım'dan destek alabiliyor. Pizza siparişiyle birlikte Terra Pizza’nın çıtır lezzetlerini, tatlılarını ya da efsane menülerini tercih etmek, özel kampanyalardan yararlanmak mümkün. Lezzet Arama Motorundaki 3 soruyu cevaplayanlar, kendilerine uygun pizzaları ve kampanyaları buluyor. Mahallenin Favorileri ve ilk defa pizza sipariş verecekler için Lezzet Arama Motoru modülleri ve Sipariş Tekrarla kısımları, yeni uygulamanın kullanıcı dostu diğer yanları olarak öne çıkıyor.

“Yeni uygulamamız kullanıcıları ilklerle buluşturuyor”

Terra Pizza CEO’su Emre Kurtoğlu, yeni uygulama hakkında “Terra Pizza uygulaması, müşterilerimize sipariş esnasında hızlı ve alternatif çözümler sunuyor.  İçerisinde pek çok ilki barındıran akıllı uygulama; hızlı sipariş, tüketici deneyiminin iyileştirilmesi ve tüketicilere özel kampanyalar gibi çeşitli faydalar sağlıyor. Enfes lezzetlerimize ulaşımı kolaylaştıran yeni uygulamamız ile sipariş sürecini daha etkin ve keyifli hale getiriyoruz.” dedi.

Terra Pizza’nın Userspots ile birlikte geliştirdiği, tasarımıyla dikkat çeken Terra Pizza uygulaması Google Play Store ve Apple App Store’dan indirilebiliyor. Yeni Terra Pizza uygulamasını kullananlar, Terra Pizza’nın sürpriz kampanyalarıyla buluşuyor!

Terra Pizza Hakkında

1995 yılında İzmir'de Pizza Pizza adıyla kurulan Terra Pizza, Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 38 ilde bulunan 120’yi aşkın şubesinde konuklarını ağırlıyor. İzmir Torbalı'da 8.000 m²’lik alan üzerine kurulu modern tesislerinde, üretim ve tedarik operasyonlarını gerçekleştiren şirket, çalışmalarını bayilik sistemi ile yürütüyor. Ağustos 2018’de hisselerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından  Mediterra Capital tarafından satın alınan Terra Pizza, Mediterra Capital’in sağlayacağı finansal ve stratejik destek ile Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olmayı hedefliyor. Detaylı bilgi için Terra Pizza’yı ziyaret edebilirsiniz.