news-details

Fırat Arslan dünya rekoru için ringe çıkacak Karşılaşma DMAX’ten canlı yayınlanacak

49 yaşındaki Türk boksör Fırat Arslan'ın, 27 yaşındaki Güney Afrikalı dünya şampiyonu Kevin Lerena ile yapacağı dünya şampiyonluk mücadelesi Almanya’dan canlı yayınla 8 Şubat Cumartesi saat 21:25’te DMAX’te.

 

Fırat Arslan 11 yıl sonra tekrar dünya şampiyonu olabilir

Fırat Arslan, en yaşlı dünya şampiyonu unvanı için ringe çıkacak.Fırat Arslan, dünya şampiyonluk unvanını 38 yaşındayken Amerikalı Darnell Wilson karşısında aldı. 2014'ten beri maç kaybetmeyen Fırat Arslan, Güney Afrikalı Lerena'ya karşı kazanırsa, 49 yıl 133 gün ile Bernard Hopkins'in rekorunu kıracak ve tarihin en yaşlı dünya şampiyonu olarak, kırılması zor bir rekora sahip olacak.

 

Tarihi mücadeledenin ring hakemi olarak, Polonyalı Leszek Jankowiak görev yapacak. Puan hakemleri ise Jerome Lades, Matteo Montella ve Rocky Young olacak.

Almanya’dan canlı yayınlanacak maç, Bilgehan Demir’in anlatımı ile 8 Şubat Cumartesi saat 21:25’te DMAX’te.

 

Alman Kadın Şampiyon Hammer de Ringe Çıkacak!

Aynı gece Christina Hammer de ringe çıkacak. WBC ve WBO Federasyonlarında orta sıklet dünya şampiyonu çift kemerli Christina Hammer (24-1-0, 11KO), Kenyalı Florence Muthoni ile kozlarını paylaşacak. Son olarak Amerikalı Claressa Shields'a unvan birleştirme maçında kemerlerini kaybeden Alman boksör, geri dönüşünü EC Boxing gecesinde yapacak. Dev karşılaşmalar, 8 Şubat Cumartesi akşamı Bilgehan Demir'in anlatımıyla DMAX’ten canlı yayınlanacak.


Hibya Haber Ajansı