news-details

Türkiye’nin Dijital Kadın Asistanı Pepapp, yeni yatırımını Bensu Soral’dan aldı

Dizi ve sinema dünyasının genç ve yetenekli ismi Bensu Soral, Türkiye’nin en sevilen ve en çok tercih edilen dijital kadın asistanı Pepapp’a yatırım yaptı. Böylece Soral, ilk kez bir girişime, popüler bir mobil uygulamaya destek veriyor.

 

Regl, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini kadınlar için takip eden dijital kadın asistanı Pepapp, her gün kullanıcılarına eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeler veriyor. İlk çıktığı günden bugüne tek hedefi, her zaman kadınların yanında olmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak olan uygulama, bu özellikleriyle bir adet takviminden çok kadınları tanıyan ve motive eden bir arkadaş.

 

Her adımını kadınların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda atan, onlar için kendini sürekli yenileyen Pepapp’ın Bensu Soral’dan aldığı güçle büyüme planları daha da hız kazanacak. Dinamik, güçlü ve başarılı bir kadın olan Bensu Soral’ın gerçekleştirdiği yatırım; Pepapp’ı kadınlar için bir adım ileriye taşıyacak. Bu ortaklık Pepapp’a ve dolayısıyla tüm kadınlara çok iyi gelecek.

 

Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanı olma özelliğini taşıyan Pepapp’ı 2 Milyon kadın kullanılıyor. Kadınların günlük hayat motivasyonlarına pozitif katkıda bulunmayı hedefleyen ve onların en yakın arkadaşı olan Pepapp ile kadınlar regl dönemlerini çok kolay şekilde takip ederken, Pepapp’tan gelen tavsiyeler, eğlenceli bildirimler, kadınlara özel, özgün Pepzine içerikleriyle de kadınları her konuda bilgilendiriyor.

 

Yakın gelecekte “hamilelik” ve yine Türkiye’de bir ilk olarak “partner” modlarını da kullanıcılarına açacak olan Pepapp daha da güçlenerek yolculuğuna devam ediyor!

 

Pepapp’ı ücretsiz olarak indirmek ve eğlenceli dünyasına dahil olmak için: onelink.to/letspepapp


Hibya Haber Ajansı