news-details

Epson ve SEGA, Sonic Frontiers için bir araya geliyor

Epson, dünyanın en çok sevilen oyunlarından biri olan Sonic Frontiers tanıtımı için SEGA Amerika ile iş birliği yaptı. Epson, Sonic Frontiers oyununun keyfini çıkarmak isteyen her oyuncu için en ideal görüntü teknolojisi sunan ev sineması projektörleri ile mükemmel oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kampanyanın yüzü ise dünyanın en hızlı adamı ve Epson Elçisi Usain Bolt, oldu.

Epson'un bu yılın başlarında piyasaya sürülen yeni ev sineması projektörleri EH-LS800 ve EH-TW6250, evde sürükleyici bir büyük ekran deneyimi sunuyor. Her iki model de hızlı ve sürükleyici bir oyun deneyiminin yanı sıra 4K PRO-UHD çözünürlüklü görüntü kalitesi ile mükemmel bir oyun arkadaşı olmayı vadediyor. Projektörler, oyuncuların Sonic'in gizemli Starfall Adaları'ndaki en yeni maceralarının keyfini çıkarmasını sağlayacak yüksek çözünürlükte, sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Sonic Frontiers, oyuncuları, bu projektörler için mükemmel manzaralara sahip beş adada hızlı hareket eden bir aksiyon, macera ve gizem dünyasında keşif gezisine çıkarıyor.

EpiqVision Ultra EH-LS800B ve EH-LS800W, Epson'un duvara yakın konumlandırma özelliği sunan ilk süper ultra kısa mesafeli modelleri. Hem siyah hem de beyaz olarak sunulan bu projektörler, Epson'un lazer ışık kaynağı teknolojisinden yararlanarak yüksek parlaklık, mükemmel görüntü kalitesi ve çok yönlülüğün sağlam bir karışımını sunuyor. Projektörün 4K PRO-UHD2 çözünürlüğü, inanılmaz keskinlikte ve canlı bir görüntü üretiyor. Kullanıcısı açısından kullanım kolaylığı sunan Epson projeksiyonlar, geleneksel TV'nin mükemmel bir alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. En küçük oturma odalarına bile uyum sağlayarak duvardan sadece 2,3 cm mesafede 80” ila 150” arasında esnek görüntü boyutları sunuyorlar. Her iki projeksiyon da 20ms'nin altında görüntü giriş oranı sağlayan yeni bir özel oyun bağlantı noktasıyla geliyor.

Yerleşik AndroidTV ve YAMAHA hoparlörlerle büyüleyici sesi ek harici hoparlörlere ihtiyaç duymadan sunuyor. Giriş seviyesi EH-TW6250 4K PRO-UHD projektör aynı zamanda şık, yeni ve kavisli bir tasarımla uygun bir fiyatla geliyor. Oyuncuların dikey lens kaydırma özelliği sayesinde Sonic Frontiers'ın keyfini evin her yerinde çıkarmalarına olanak tanıyor.

Hibya Haber Ajansı