news-details

Hendek Bayraktepe’de Gaffar Okkan karate turnuvasının lansmanı yapıldı

Şehit Ali Gaffar Okkan anısına bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan İller Arası Karate Turnuvasının lansmanı Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Hendek Belediye Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Türkiye Karate Federasyonu Genel Sekreteri Hacı Beşbadem, Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hatun Albayrak, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Alper İnanç,  Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi Üye Hakimi Fatih Akı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Karate Sakarya İl Temsilcisi Esra Atış, Organizasyon Başkanı Tayfun Kobaş, Milli Takım Manejeri Hikmet Saha, Karate Dünya Şampiyonu Enes Erkan, spor yöneticileri, müdürler ve basın mensupları katıldı.

Lansman programında İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Oğuz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu birer konuşma yaptılar.

Programın sonunda Başkan Babaoğlu protokole Bayraktepe Sosyal Tesislerinde bulunan Hendek Müzesini gezdirerek Hendek tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Program, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Hibya Haber Ajansı