news-details

MySizeID ölçüm çözümleriyle online alışveriş çok kolay

Akıllı ölçüm teknolojisi sunan ve Amerika’nın en büyük borsalarından Nasdaq’a kote olan My Size; tekstil, yapı market ve lojistik sektörlerine yönelik geliştirdiği MySizeID, SizeUp ve BoxSize uygulamaları ile hem tüketiciler hem de perakendeciler için akıllı telefonlarda ve mobil el terminallerinde kullanılabilen ölçüm çözümleri sunuyor. MySizeID uygulaması, içinde bulunduğumuz zor zamanlarda evden çıkmanıza gerek kalmadan kendi beden ölçülerinize uygun ürünleri online alışverişle satın almanıza imkan sağlıyor.

 

MySizeID ile alışverişlerde iadeler azalıyor

My Size’ın ileri düzey algoritmalarla tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği ve hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilen MySizeID, kullanıcılarına kameraya gerek olmaksızın akıllı telefonların sensörleri yardımıyla hızlı ve kolay bir ölçüm çözümü sunuyor. Doğru ölçümün esas alındığı MySizeID ile kullanıcılar sadece birkaç dakikada kendi ölçülerini oluşturup, online alışverişlerinde bu ölçüleri My Size’ın işbirliği yaptığı markaların ürünleriyle eşleştirebildiği gibi, mağazada da ölçüm yapıp uzun kabin kuyrukları beklemeden alışverişlerini tamamlayabiliyorlar. 200’den fazla marka ile beden tablosu entegrasyonu sağlayan MySizeID böylece online alışveriş yapan müşterilerin gerçek zamanlı vücut ölçülerine göre markalardan doğru kıyafet bedenini seçmelerine yardımcı olurken; yanlış ölçümlemeden kaynaklanan maliyetleri aşağıya çekerek, hem tüketicilere hem de şirketlere zaman ve maliyet avantajı sağlıyor.

Tekstil sektöründe online alışverişlerde ürünlerin denenmeden alınmasının bir sonucu olarak bugün dünyada yüzde 30Türkiye’de ise yüzde 20’ler seviyesinde yüksek oranda seyreden iadeler, şirketlere büyük ölçüde ek maliyetler yüklüyor. MySizeID uygulaması ise online alışverişlerde iadeleri yaklaşık yüzde 50 oranında aşağıya çekiyor.

Koronavirüs günlerinde e-satıcılara My Size'dan destek

İadeleri azaltmak için ilk seferde doğru bedenin gönderilmesi bu zor zamanlarda her zamankinden daha önemli. Şirket büyüklüğüne bakılmaksızın, içinde bulunduğumuz durumda online giyim ürünleri satan tüm markalara yardımcı olmak için My Size, sınırsız beden önerileriyle ÜCRETSİZ çözüm ve teknoloji sunuyor. Bu olanak duruma bağlı olarak devam etme seçeneği ile 31 Temmuz 2020'ye kadar geçerli olacak.

Geçtiğimiz sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleşen Niyazi Erdoğan’ın geçtiğimiz 10 yıl boyunca gerçekleştirdiği defilelerde yer alan koleksiyonlardan çok özel bir seçkinin yer aldığı retrospektif sergisi de MySizeID uygulamasının iş birliğiyle gerçekleşmişti. Türkiye’de şimdiye kadar 4 marka ile işbirliği yapan MySizeID, yıl sonuna kadar bu sayıyı 10’a çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak:MySizeID
Hibya Haber Ajansı