news-details

Türk Telekom’un e-cüzdan uygulaması Pokus’tan ‘Hazır Limit’ özelliği

Türk Telekom, e-cüzdan uygulaması Pokus ile elektronik ödeme çözümlerine ‘Hazır Limit’ özelliğini ekledi. Bu yeni özellikle Türk Telekom müşterileri, Pokus hesaplarına bakiye yükleyebiliyor ve acil ihtiyaçlarını bu bakiye üzerinden karşılayabiliyor. ‘Hazır Limit’ özelliği sayesinde Pokus Kart’a mobil ödeme limitleri dahilinde yükleme yapabilecek kullanıcılar, en yakın hesap kesim tarihli fatura döneminde harcamalarını kolayca ödeyebilecek.

Türkiye’nin dijital dönüşümünün lideri Türk Telekom, e-cüzdan uygulaması Pokus ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Pokus ile ‘Hazır Limit’ avantajını hayata geçiren Türk Telekom, müşterilerinin anlık ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor. Türk Telekom mobil müşterileri, ‘Hazır Limit’ yeniliğiyle Pokus Kart’larına bakiye yükleyip kullanabiliyor.

Pokus’la ‘Hazır Limit’ dönemi başlıyor

Hatları mobil ödemeye açık olan Türk Telekom müşterileri, ‘Hazır Limit’le Pokus Kartlarına yükleyecekleri bakiyeyi günlük harcamalarında kullanabilecek. Yapacakları bu harcamaları bir sonraki fatura döneminde ödeyecek olan müşteriler, ana sayfadaki “+” butonuna basarak Hazır Limit’ten yararlanabilecek. Türk Telekom müşterileri Hazır Limit’le Pokus Kartlarına, mobil ödeme limitleri dahilinde yükleme yapabilecek.

‘Hazır Limit’ avantajlarından yararlanmak isteyen Türk Telekom faturalı ve faturasız mobil müşterileri, MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak, Mobil Online İşlemler uygulaması üzerinden ya da 444 11 15'i arayarak hatlarını kolayca mobil ödemeye açtırabiliyor.

Pokus'un kampanyalarına https://pokus.com.tr/tum-kampanyalar sayfasından ulaşılabiliyor ve 444 72 79 no’lu Pokus Müşteri Hizmetleri’nden veya pokus.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.

Hibya Haber Ajansı