news-details

Kendine özen gösteren erkeklerin tercihi

MARMARA BARBER ERKEK BAKIM ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’DE

Türkiye’de 50 yıldır kolonya üreten Senso Kozmetik, erkek kişisel bakım ürünleri ve kolonya çeşitleri yer alan Marmara Barber’ı sunuyor. Senso Kozmetik’in ikinci kuşak temsilcileri Gözde Yorgun ve Görkem Yorgun’un sokak grafiti sanatından ilham alarak erkek kozmetik sektörüne kazandırdığı ve 52 ülkeye ihraç ettiği Marmara Barber, artık Türkiye’de de stil sahibi erkeklerle buluşuyor.

Senso Kozmetik ikinci kuşak temsilcileri Gözde Yorgun ve Görkem Yorgun’un yarattığı, sokak grafiti sanatından ilham alarak kozmetik sektörüne yeni bir trend getiren Marmara Barber, kendine özen gösteren Türk erkeklerin yeni tercihi…

Doğadan gelen  eşsiz, natürel ve kaliteli bileşenlerden oluşan Marmara Barber ürünleri; Kolonya, Parfüm, After Shave, Tıraş Jeli, Sakal Yağı, Saç Şekillendiricileri, Tarak, Tıraş Fırçası ve profesyonel kullanım için berber aksesuarları seçeneklerinden oluşuyor.

Marmara Barber ürünleri; Türkiye genelinde seçkin erkek berberlerinde, www.marmaraberber.com ve online satış portallarında satışa sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı