news-details

Bahçelerin sıradışı aydınlatmaları Türkiye’de

Prestijli tasarımlarıyla açık havaya konfor ve şıklık katan L’unica, Türkiye’ye ilk kez getirdiği Les Jardins aydınlatmaları ile bahçe, balkon ve teraslarınızı modern bir görünüme kavuşturuyor. Evde kalmanın büyük önem taşıdığı bu dönemde bahçe, balkon, teras gibi açık hava mekanlarınızı sadece gündüzleri değil geceleri de kullanışlı bir hale dönüştüren L’unica, birbirinden şık ve işlevsel tasarıma sahip Les Jardins aydınlatmaları ile her anınızda size eşlik etmeye hazır. Her biri güneş gücüyle çalışarak yüksek verimlilikli aydınlatma sağlayan Les Jardins ürünleri, kolay şarj edilebilirliğinin yanı sıra uzun ömürlü ve çevre dostu oluşuyla da dikkat çekiyor.

 

Açık havada konforun ve şıklığın adresi L’unica, 2020 sezonunda Türkiye’ye ilk kez getirdiği Fransız Les Jardins aydınlatma ürünleri ile bahçe, balkon ve teraslarınızda benzersiz bir ambiyans yaratıyor. Birbirinden şık ve işlevsel tasarıma sahip Les Jardins ürünleri ile dış mekanlarda hava karardıktan sonra da rahatlıkla vakit geçirebilmek için ışıl ışıl bir ortam sunan L’unica, gündüzleri mekanlarınızı modern bir görünüme kavuştururken, geceleri de kullanışlı bir hale dönüştürüyor.

 

Blade Güneş Feneri, Melo Güneş Lambası, Tradition Tik Güneş Feneri, Palma Ayaklı Güneş Lambası, Tradition Alüminyum Güneş Feneri, Skaal Güneş Feneri, Piera Taş Fener ve Pendulum Ayaklı Lamba ile açık hava tutulunlarının beğenisini kazanan Les Jardins ürünlerinin her biri güneş gücüyle çalışarak yüksek verimlilikli aydınlatma sunma, 3000K sıcaklığında sıcak beyaz ışık yayma ve şarj edilebilir olma özelliklerine sahip. Ayrıca 500 lümene kadar ışık verebiliyor ve her bir şarjda 200 saat boyunda LED ışığı yayabiliyor.

 

Modern ve işlevsel aydınlatmalar

Her biri tik ağacından özenle üretilmiş, tepesi ve tabanı arasında metal bıçaklar bulunan modern güneş feneri Blade, küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı boyuta sahip. Sakinleştirici bir ışık yayan ve dört seviyeli ayarlanabilir yükseklik seçeneğiyle ilgi gören Melo Güneş Lambası’nın ise iki farklı rengi bulunuyor. Doğal tik ağacından üretilen ve klasik bir tarza sahip olan Tradition Tik Güneş Feneri, kolaylıkla taşınabilme özelliğinin yanı sıra küçük ve büyük olmak üzere iki farklı boyutta tercih edilebilirken, Palma Ayaklı Güneş Lambası doğal tik ya da masaüstü ve pliseli tona sahip eskitmeli tik yüzey seçenekleriyle dikkat çekiyor.  

 

Açık alanlarınızı aydınlatacak eşşiz tasarımlar

Eskitmeli tiğ ağacından üretilen, lav taşı tabana, uzay grisi toz kaplamalı alüminyuma ve halata sahip ayaklı dış mekan lambası Pendulum ise eşşiz dirsek tasarımı ve pliseli abajuruyla açık hava mekanlarınıza farklı bir soluk getiriyor. Siyah alüminyumdan üretilen ve klasik tarzıyla dikkat çeken Tradition Alüminyum Güneş Feneri rahatlıkla taşınabilirken, Skaal Güneş Feneri de eskitmeli yüzeye sahip tik ağacından üretilen açık çerçeveli tasarımıyla ve iki farklı boyutuyla bahçenize ayrı bir hava katıyor. Volkanik Endonezya mavi taşından işlenen Piera Taş Fener ise eşsiz bir şıklık vadediyor. 20" yüksekliğinde ve 9" genişliğinde olan bu benzersiz fener, pürüzsüz ve pütürlü olmak üzere iki yüzey dokusu seçeneğiyle ilgi görüyor.

 

Her anınızda size eşlik etmeye hazır Les Jardins aydınlatma ürünlerine, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ve Türkiye genelindeki 30 farklı bayisinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı