news-details

Eclit, IT School ile lider IT yöneticilerini ve çocuklarını ağırladı

Müşterilerinin tüm IT ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Eclit,
8 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirdiği IT School ile önde gelen IT yöneticileri ve çocuklarıyla ile bir araya geldi. IT School’a katılan çocuklar, ekip çalışmasının önemini gösteren etkinliklerle eğlendi ve öğrendi

Türkiye’nin en büyük ve güvenilir bulut altyapısı üzerinden müşterilerinin bilgi teknolojilerini onlar için yöneten Eclit, 8 Ekim 2022 Cumartesi günü düzenlediği IT School ile IT dünyasına öncülük eden liderlerle ve çocuklarıyla buluştu. IT School kapsamında düzenlenen pek çok aktivite arasında kodlama oyunları, 3D yazıcı ile çalışma ve ekip çalışması gibi etkinlikler yer aldı. Düzenlenen eğlenceli ve keyifli aktivitelerle çocuklara ebeveynlerinin IT dünyasında imza attıkları başarıları yaptıkları işi severek gerçekleştirdiği ve bu başarıların temelinde yer alan etmenlerin ne olduğu gösterildi.

Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknolojiyle olan bağları sayesinde bugünün gençlerinin aslında geleceğe yön veren liderleri olacaklarını hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. IT School’da gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle değerli çocuklarımızın teknoloji dünyasında neler başarabileceklerini ve hayalleri doğrultusunda bir araya gelen bir ekibin parçası olduklarında neler yapabileceklerini keyifli bir şekilde deneyimlemelerini sağladık. Eğlenirken yeni bilgiler edindikleri etkinliğimizin ardından her bir öğrenci, burada öğrendiklerini her zaman hatırlamasını sağlayacak Eclit IT School katılım sertifikası almaya hak kazandı. İlkini gerçekleştirdiğimiz Eclit IT School’u önümüzdeki dönemde de tekrarlayacağız.”


Hibya Haber Ajansı