news-details

İnsanı anla, başarıyı yakala

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Online toplantılarına devam ediyor. Son aylarda Pandemi etkisi nedeniyle toplantılarını Online ZOOM üzerinden gerçekleştiren YÖRSİAD’ın yeni konuğu Amerika’dan bağlanan Kurucu ve CEO Lori Anna Harrison oldu.

Moderatörlüğünü ABD Büyükelçiliği Kültür Programları Müdürü Deniz A.Gürsan’ın yaptığı toplantı büyük ilgi çekti.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan YÖRSİAD Başkanı M.Ayut Ege “ Bu akşamki konuğumuz Amerika’dan toplantımıza katılan Kurucu ve CEO Lori Anna Harrison. Sayın Harrison ile Amerika’da eğitim yaptığımız dönemlerde sınıf arkadaşıydık. O dönemden bu yana görüşüyoruz. Lori Anna Harrison stratejik pazarlama ve iletişim alanında 15 senelik bir tecrübeye sahip. Kendisi Arizona’nın yerlisi olmasına rağmen Hollanda, Tayland, Kosta Rika başta olmak üzere dünyanın birçok farklı yerinde yaşamış ve özellikle reklamcılıkta geniş bir bilgi tabanına, stratejik iletişimde derin bir geçmişe sahip.  Konuğumuz olduğu için tüm YÖRSİAD üyelerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyor ve kendisini Antalya’ya da bekliyoruz’” dedi.

Konuk Lori Anna Harrison, YÖRSİAD’ın konuğu olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, Başkan M.Aykut Ege’ye teşekkürlerini sundu. Yeni yazdığı ve ismini “Bir derece uzağımdasın” adını verdiği kitabında YÖRSİAD Başkanı Ege’yle yaptığı mülakata da yer vereceğini söyleyen Harrison, ‘İnsanı anla, başarıyı yakala’ adlı sunumunu paylaştı.

Lori Anna Harrison, özellikle pandemi sırasında insanların kişisel değerlendirmeler yaptıklarını iş düzeninde ve politik anlamda değişimlerin meydana geldiğini ve kişisel analizlerin öneminin ortaya çıktığını söylerken “Kişilik ve duruş en az ve deneyim ve yetenek kadar önemlidir” dedi.


Hibya Haber Ajansı