news-details

Magic: ManaStrike İkoria Magic Pass 7. sezonu ile geliyor

Netmarble Corp.’un Wizards of the Coast markası olan Magic: The Gathering için hazırladığı ilk oyun olan Magic: ManaStrike için duyurduğu yeni güncelleme App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Bugünkü güncelleme ile hikayeleştirilmiş yeni Planeswalker Huatli ile beraber Ikoria temalı Magic Pass sezonu, ek teklifler ve güçlendirmeler oyuncuları bekliyor.

Bugünkü Magic: ManaStrike güncellemesinin bir parçası olarak gelen yeni Beyaz / Kırmızı Planeswalkerin adı Huatli. Çağırıldığında, Huatli’nin pasif etkisi oyuncunun çağırdığı en yüksek HP’li birimine uzun süreli yenilenme sağlar. Huatli’nin yeteneği aynı zamanda saldırı menzilindeki düşmanlara hasar verir ve geri fırlatır. Ayrıca Kadim Kor savaşçısı ve taşlar üzerinde özel gücü olan Planeswalker Nahiri için de yeni Magic Pass skini mevcut. Nahiri’nin skini sadece Magic Pass ile açılabilir.

Yeni güncelleme ile gelen diğer Magic: ManaStrike içerikleri:

  • Yeni Ikoria boyutu: Rank 6 olduktan sonra oyuncular Ikoria temalı lobi arkaplanı, bir Ikoria haritası ve diğer tematik içeriklere ulaşabilir
  • Magic Pass Özel Ödülleri: Bu ayki ödüller arasında bir Level Boost Voucher, bir Skin Selection Ticket, bir Emoji ve bir Oyuncu Simgesi mevcut

Magic: ManaStrike, Magic: The Gathering’in geniş hikayesinin heyecanını alarak, hızlı bir PVP strateji oyunu olarak ona yeni bir yön katıyor. Hikaye, Planewalkerlar ile savaşı kaybettikten sonra Magic: The Gathering'in en güçlü kötü adamı Nicol Bolas’ın Planeswalkerların zayıflıklarını bulabilmek için yarattığı paralel evrende başlıyor. Oyuncular Planeswalkerları ve birimleri kontrol edip savaş verisi vermek üzere Nicol Bolas ile anlaşmaya giriyor. Üç dakika karşılaşmalarda hızlı, kolay öğrenilebilir dinamik gerçek zamanlı savaşlarla oyunun hayranları dünyanın her yerindeki kişilerle savaşabilir. Savaş sırasında basit çekip bırakma hareketi ile ile oyuncular birim çağırabilir, büyü yapabilir ve güçlü Planewalkerları yönetebilir, dahası ikonik Magic: The Gathering kartlarının yüksek kalite 3D ile yeni görsellerin tadını çıkarabilirler. Magic’in beş eşsiz Mana renginden kartlar toplayarak- Beyaz, Mavi, Siyah, Kırmızı ve Yeşil, oyuncular birbirlerinin renk özelliklerini öğrenecekler ve zafer yoluna giden eşsiz stratejiler oluşturacaklardır.

Magic: ManaStrike indirmek için App Store ve Google Play’de mevcuttur ve dünya çapında piyasaya sürülmüştür ve İngilizce, Korece, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Endonezyaca, Tayca, Rusça ve Portekizce gibi 13 dilin desteğiyle piyasaya sürülmüştür.

Daha fazla bilgi için lütfen Magic: ManaStrike’s resmi website ve forum’unu ziyaret edin. Ayrıca lütfen Magic: ManaStrike on Facebook and Twitter‘dan takip edin.