news-details

Yaz stilini Chımı ile konuştur

İsveç merkezli Chimi Eyewear yeni güneş gözlüğü koleksiyonu, stilinizi tamamlayan anahtar parçalar sunuyor.

Chimi, güneş gözlüğü koleksiyonuna eklediği yeni modelleriyle yaza iddialı bir giriş yapıyor. Güneş gözlüklerini güçlü tasarım anlayışıyla buluşturan Chimi Eyewear, bu yaz 3 farklı koleksiyonla sezonun en trend modellerini bir araya getiriyor. Zengin renk seçeneğine sahip koleksiyonda, yaz aylarının en güçlü aksesuarı güneş gözlükleri modern, klasik, iddialı seçeneklerle dikkat çekiyor.

Mwuana for Chimi Craftmanship koleksiyonu sade ve klasik modellerden oluşuyor. Gözlükler kalın ve siyah çerçevelerle güçlü bir form kazanıyor. Kalın ve keskin çerçeveler siyah, ince, oval camlarla kontrast oluşturuyor. Cesur, geometrik çerçeveleri sıra dışı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. %100 UV korumalı CR-39 lensleri güneş ışınlarına karşı yüksek korumaya sahip.

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk’un marka ile işbirliği yaparak tasarladığı Just Right - Hosk for Chimi Koleksiyonu, kırmızı, lacivert ve kemik olarak 3 renkten oluşuyor. Elsa Hosk’un, Chimi iş birliği ile hazırladığı “Just Right” koleksiyonu vintage gözlüklerden esinlenerek oluşturuldu. Cat eye formundaki güneş gözlükleri farklı renk seçenekleriyle her tarza hitap ediyor. Modellerde kullanılan aynalı ve siyah camlar fütüristik duruşu ile ön plana çıkıyor.

Chimi, Symphony adını verdiği koleksiyonunda ilhamını sanattan alıyor. %100 UV korumalı CR-39 lensleri dikkat çeken modelleriyle, güneş ışınlarını yumuşak bir dokunuşla engelliyor. Kalın çerçeve ve saydam renklerden oluşan güneş gözlükleri klasik görünümlerde yenilikçi bir dokunuş yaratıyor. Kahverengi desenli çerçeveden oluşan modeller, “70’ler renk paleti” ile uyum sağlarken, alışılmış cam-çerçeve kalıplarını ortadan kaldırıyor.

Hibya Haber Ajansı