news-details

Fibabanka’dan çalışanlarına 500 TL kreş desteği

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanlarında olan Fibabanka, çalışanlarını da her alanda desteklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda kadın çalışanları ve velayet hakkı babada olan erkek çalışanları için aylık 500 TL’ye varan kreş desteği sağlıyor.

Fibabanka, sürdürülebilir insan kaynağına yatırımlarını sürdürerek, çalışanlarının yanında olma ve onları destekleme vizyonuyla yenilikler sunmaya devam ediyor. Fibabanka, şimdi de 0-66 ay arasında “Kreş Eğitimi” alan çocuklar için aylık 500 TL’ye kadar kreş desteği sağlıyor.

Fibabanka’nın 2020 yılı Ocak ayı itibarıyla başlattığı ‘Çocuk Bakım Desteği’ uygulamasından kadın çalışanlar ve velayet hakkı babada olan erkek çalışanlar faydalanabiliyor. Ofiste sabah egzersizi, doğum günü izni ve serbest kıyafet gibi uygulamalarıyla çalışanlarının ofis hayatını güzelleştiren Fibabanka, daha mutlu çalışan ve müşteriler yaratmak ve Türkiye'nin en sevilen bankası olmak için ürün, servis ve hizmetlerini geliştirirken, çalışanlarına fayda sağlamayı amaçlayan desteklerine de hız kesmeden devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı