news-details

Penta Teknoloji’ye Adobe’den bölgesel başarı ödülü

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarını Türkiye ile buluşturan Penta Teknoloji, distribütörlüğünü üstlendiği ‘Adobe’ tarafından “Adobe EMEA New Business Driver 2022” ödülüne layık görüldü.

Penta Teknoloji iş ortağı Adobe tarafından düzenlenen “Adobe Partner Connect” organizasyonunda EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesindeki tüm teknoloji distribütörleri arasında, “Adobe EMEA New Business Driver 2022” ödülünü almaya hak kazandı.

Adobe EMEA Kanal Satış Direktörü Yasemin Pereira, Penta Teknoloji ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin bu ödül ile taçlandığını ifade ederek, “Penta Teknoloji, geçtiğimiz yıl boyunca bizlere yenilikçi yaklaşımını, müşteri odaklılığını ve Adobe teknolojisinin mükemmel kullanım örneklerini gösterdi. Bu açıdan aldıkları başarı ödülü için Penta Teknoloji ekibini yürekten tebrik ederiz” dedi.

Penta Teknoloji Yazılım Ürün ve Servislerinden Sorumlu İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Arda Serim ise ödül hakkında şunları söyledi: “Yeni kullanıcılar için Adobe’nin sağladığı kolaylıkları anlatma üzerine kurduğumuz iş akışımız ve proaktif girişimlerle birleşen katma değerli hizmetlerimiz sayesinde daha fazla sayıda son kullanıcının Adobe ürünlerini kullanmasına aracı olduk. İş ortağımız Adobe ile gerçekleştirdiğimiz verimli iş birliğimizde bu katkılarımız ve girişimlerimiz sayesinde bu önemli ödülü almaya hak kazandık. Penta Teknoloji olarak tüm paydaşlarımıza, bu başarıya katkı sağlayan ekibimize teşekkür ederiz.”

Penta Teknoloji Hakkında

Temelleri 1990 yılında atılan Penta Teknoloji, bugün en gelişmiş küresel ve yerel teknoloji ürünlerinin dağıtımını hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştiren, Türkiye’nin lider katma değerli teknoloji dağıtıcısı şirketlerindendir. Acer, Asus, Autodesk, Canon, Dell Technologies, HP, Huawei, IBM, Intel, Lenovo, Logitech, Microsoft, MSI, OKI, SanDisk, ViewSonic ve Xerox da dahil olmak üzere, 40’tan fazla öncü teknoloji markasının dağıtıcılığını yapan Penta Teknoloji, katma değerli yatırımlarıyla öne çıkıyor. 2011 yılında teknoloji dağıtımında önde gelen isimlerden Mersa Sistem ile stratejik ortaklık yaparak Yıldız Holding bünyesine katılan Penta Teknoloji, 2012 yılı sonunda Mersa Sistem ile Penta Teknoloji adı altında birleşti. Penta Teknoloji, sektör liderliği hedefi ve katma değerli dağıtıcılık stratejisi doğrultusunda, 2013-2017 yılları arasında, Medyasoft, Ekip Elektronik, Beyaz İletişim ve Sayısal Grafik’i bünyesine kattı. Yıldız Holding bünyesinde faaliyetlerine devam eden Penta Teknoloji Mayıs 2021’de halka arz oldu.


Hibya Haber Ajansı